“Capodopere ale artei băimărene”

Distribuie pe:

Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș, instituție publică de cultură și evenimente publice care funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș, anunță prelungirea perioadei de vizitare a expoziției “Capodopere ale artei băimărene”, până în 31 ianuarie 2024.

Expoziția din Galeria Cetății prezintă peste 40 de opere de artă, ajunse la noi prin amabilitatea Galeriei Ernst din Budapesta și mulțumită curatoarei dna Eleni Korani. În expoziție pot fi admirate și câteva lucrări ale Muzeului Județean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare” și al Muzeului Județean Mureș. Expoziția cuprinde într-un nou concept picturi rar văzute, inclusiv cele ale fondatorilor Școlii de pictură din Baia Mare.

Având în vedere interesul manifestat față de expoziția “Capodopere ale artei băimărene” găzduită în Galeria Cetății, am decis prelungirea perioadei de vizitare până pe 31 ianuarie 2024.

Expoziția este realizată în cadrul Programului Patrimoniului Central European lansat de Fundația Moștenirii Culturale Construite din Europa Centrală.

Expoziția din Galeria Cetății poate fi vizitată până pe data de 31 ianuarie 2024, de marți până duminică în intervalul orar 10.00-18.00. Intrarea este liberă!

Centrul de Cultură și Artă Târgu Mureș este o instituție publică de cultură și evenimente publice care funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș. Scopul său este promovarea culturii și a activităților creative, educaționale, artistice și de tineret în municipiul Târgu Mureș, precum și punerea în valoare a patrimoniului local și a potențialului turistic.

Lasă un comentariu