Protest: Peste 6.000 de camioane au blocat arterele țării

Distribuie pe:

Ieri, la ora închiderii ediției ,s-a raportat un număr de aproximativ 6.000 de camioane care participau, în toată țara, la protestul transportatorilor, nemulțumiți de evoluția prețului la RCA, conform președintelui Federației Operatorilor Români din Transporturi (FORT), Augustin Hagiu, citat de Agerpres. El a precizat că o delegație a acestora ar putea fi prezentă astăzi la Guvern, pentru discuții.

Președintele FORT a precizat că el a încercat să fie “liantul între cei care protestează și Guvern”, dar, deocamdată, nu s-a primit niciun semn din partea Executivului referitor la o eventuală discuție.

Ieri după-amiază, Centrul Infotrafic al Poliției Române informa că pe autostrada A1 București - Pitești, de la kilometrul 13+500 de metri până la intrarea în DN Centura București, traficul autovehiculelor era blocat de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri care protestau, circulând cu viteză minimă.

De asemenea, s-a format coloană de autovehicule și pe Centura Capitalei, între localitățile ilfovene Chiajna și Bragadiru. Situații similare erau prezente și în alte zone ale țării pe centurile marilor municipii, circulația rutieră desfășurându-se îngreunat, cu viteză foarte redusă, pe alocuri blocându-se. Transportatorii au fost susținuți și de către fermieri. Despre alăturarea acestora la protest puteți citi amănunte în pagina 11. (sursa foto: traficmedia.ro)

Lasă un comentariu