Defecte ale bărbaților incompatibile cu căsătoria

Distribuie pe:

În ultimii ani, tinerii amână să își întemeieze o familie, dorindu-și ca mai întâi să își finalizeze studiile, să își consolideze cariera și, dacă este posibil, să aibă și stabilitate materială (casă, mașină etc.) Chiar dacă se căsătoresc mai târziu, partenerii nu își rezervă timp să se cunoască bine reciproc și, de multe ori, după doar câțiva ani ajung la divorț.

Psihologii specializați în viața de cuplu, citați de realitatea.net, atrag atenția că mariajul este o chestiune serioasă și este absolut necesar ca, înainte de a legaliza legătura, mai ales femeile trebuie să își evalueze bine partenerul, deoarece bărbații au tendința să se “transfere” de sub răsfățul mamei sub cel al soției, doar ca să le fie lor bine.

Chiar dacă nimeni nu este perfect, specialiștii arată câteva defecte ale unui bărbat, care indică faptul că este bine ca femeia să caute în altă parte sau măcar să mai aștepe.

Este gelos - Nu există nimic mai rău decât un tânăr care nu crede în dragostea voastră, în sinceritatea voastră, care nu vă creditează, în principiu, viața de cuplu. Astfel de oameni tind să controleze totul, să vă urmărească fiecare mișcare, să vă limiteze independența. Gelozia nu întărește relația voastre, ci, dimpotrivă, o distruge.

Nu îi plac animalele sau copiii - În legătură cu primul aspect se poate ajunge la o înțelegere, deși este extrem de ciudat când o persoană nu poate suporta animalele. Acest lucru spune multe despre ea. Dar dacă nu îi plac copiii, acesta este deja un alt subiect. Multe femei cred că așa este la început, dar că în timp se va schimba, însă de obicei nu se întâmplă așa. Apoi, acestea realizează că viața de familie fără copii nu are sens și.. divorțează.

Nu își ține promisiunile - Unul dinte cele mai greu de suportat defecte ale bărbaților se referă la promisiunile pe care le fac, dar nici nu se gândesc să le împlinească. Astfel, dacă vă promite că va face ceva și apoi pur și simplu nu o face, înseamnă că este obișnuit să vă calce în picioare, să vă spună minciuni și să știe că nu va avea consecințe, ceea ce nu este corect nici pentru încrederea în voi înșivă și nici pentru relația voastră.

Nu sunteți prioritatea lui - Atunci când cineva vă plasează sub prietenii săi sau sub munca sa, este, fără îndoială, dureros. El nu se grăbește acasă și nici nu vă anunță că întârzie. În esență, în acest caz, sunteți precum o menajeră sau bucătăreasă, în slujba confortului său.

Se consideră perfect - Toată lumea are defectele sale, unele mai evidente, altele aproape invizibile. Dar cu siguranță nimeni nu se poate considera perfecțiunea întruchipată. Amintiți-vă acest lucru și, dacă întâlniți o astfel de persoană, trebuie să știți că nu se va schimba niciodată. Va aștepta să îl adulați, că doar el este perfect...

Ascultă, dar nu aude - Mulți bărbați au această problemă, dar pentru unii este o regulă. Puteți să îi povestiți despre problemele voastre, să cereți sfaturi, să vorbiți despre întâmplările de peste zi, dar ei nu numai că nu rețin despre ce vorbiți, dar nici nu vor să vă asculte “discuțiile plictisitoare”, cicăleala. Dimpotrivă, se simt agasați și dispar, eventual la un meci televizat.

Este prea prezent - Desigur, nu este plăcut când un bărbat vă ignoră, dar nici când este tot timpul pe lângă voi și vă suflă în ceafă nu este bine. Pentru dezvoltarea voastră personală, pentru o atmosferă bună în relație, trebuie să știți cum să vă descurcați unul fără celălalt, să vă oferiți un pic de spațiu. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pexels.com)

Lasă un comentariu