La Târgu Mureș - Dezbatere publică privind sprijinirea activităților sportive

Distribuie pe:

La solicitarea mai multor structuri sportive, municipalitatea organizează - în baza legislației în vigoare privind transparența decizională în administrație - o dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentul de sprijinire a activităților sportive în Târgu Mureș.

Evenimentul va avea loc luni, 22 ianuarie, ora 12, la sediul Municipiului Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, sala 45.

La dezbatere sunt invitate să participe persoanele interesate de subiect. Pentru o bună desfășurare, acestea sunt rugate să pregătească observațiile punctuale.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședință, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al structurii sportive, după caz.

Participanții vor avea la dispoziție maxim 5 minute pentru prezentare, interval stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de participanți să își exprime propunerile și sugestiile referitoare la tema supusă dezbaterii. Aceasta se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă la proiectul de act normativ în discuție.

Proiectul de hotărâre și documentele aferente acestuia pot fi consultate la sediul Municipiului Târgu Mureș și pe pagina de internet a instituției - www.tirgumures.ro/Administrația locală/Consiliul Local/Transparență Decizională

Pentru informații suplimentare, cei interesați au posibilitatea de a contacta Serviciul Relații cu consilierii, secretariat și arhivă la telefon: 0265/268 330, int. 192, sau prin intermediul adresei de e-mail: infopublic@tirgumures.ro.

Lasă un comentariu