Toaletări de arbori și plombarea carosabilului deteriorat

Distribuie pe:

În această perioadă, în cartierul Aleea Carpați, au loc lucrări de întreținere la arborii maturi, pentru eliminarea ramurilor bolnave sau uscate și pentru îmbunătățirea aspectului sau reducerea coroanei. Tot acum se fac și toaletările de siguranță, care au ca scop eliminarea ramurilor care sunt în pericol de cădere, pentru a preveni daunele sau accidentele, și toaletările de regenerare, care sunt făcute pentru încurajarea regenerării sau pentru creșterea noilor ramuri sau muguri. Punctual, se va interveni și la anumiți arbori din cartierul Cornișa. Lucrările sunt efectuate de specialiștii Serviciului Public Ecologie, Peisagistică și Salubrizare Urbană Târgu Mureș, informează Primăria municipiului.

De asemenea, în funcție de condițiile meteo, pe mai multe străzi din municipiu se intervine pentru plombarea carosabilului afectat. Serviciul Reparații Străzi, în regie proprie, asigură funcționalitatea traficului prin astuparea gropilor cu mixtură asfaltică la rece.

Arterele unde se vor executa lucrări sunt: Libertății, Dezrobirii, Rampei, Depozitelor și Recoltei, precizează reprezentanții municipalității.

Lasă un comentariu