Davos: Ce mai pun la cale multimiliardarii lumii?

Distribuie pe:

Săptămâna trecută, multimiliardarii lumii s-au întâlnit la Davos. De fapt, la început de an, se întâlnesc în acest frumos oraș pentru a discuta despre ce se mai întâmplă pe glob, mai ales în zonele ce-i interesează, în ce direcție merg lucrurile și cum să acționeze pentru cum să-și investească miliardele de dolari cu gândul de a obține un profit pe măsură. De data aceasta s-au ocupat, în principal, de cum să accelereze globalizarea conducerii lumii de către ei, prin interpuși, care să aplice întocmai ordinele date de ei, pentru interesul lor, prin puterea banilor.

Au convenit să susțină sau nu războaiele, exemplul Rusia-Ucraina (Zelenski a fost prezent pentru a cere bani, tehnică și muniții, deocamdată nu s-a vorbit despre ce a obținut), Israel-Hamas. Președintele SUA a mai deschis un conflict împotriva Imenului de unde s-ar fi atacat vasele americane, și nu numai, care navighează prin Marea Roșie, acțiune respinsă de Senatul din Congresul SUA, ca și ajutorul dat în sute de milioane de dolari și armament (se spune că în realitate ar depăși două miliarde de dolari), tehnică militară acordate lui Zelenski.

În discuția purtată s-a insistat dacă respectivele conflicte să mai fie susținute sau nu, sau să se facă presiuni ca ele să se oprească prin tratative, sau să fie înghețate. Motivul principal sunt statele puternice precum China, India și chiar Turcia, Marea Britanie, Germania și Iran și unele țări mai mari din America Latină care, direct sau indirect, susțin Rusia, pe Putin, provocându-se astfel un Război Mondial în care s-ar putea ajunge la folosirea rachetelor nucleare.

Printre alte probleme amenințătoare ce dau frisoane omenirii: criza alimentară ce dă târcoale lumii întregi prin poluare, secetă, schimbări bruște, de la o zi la alta, a temperaturii care provoacă geruri ce depășesc, în anumite zone, minus 50° C până la 100° C de grade, căldura de plus 50 de grade C, ploi și taifunuri ce mătură totul din calea lor, încălzirea globală a Terrei datorită, în principal, emanațiilor de bioxid de carbon, care în final duc la criza alimentară mondială, la neputința hrănirii celor opt miliarde de oameni, care populează, în prezent, Planeta Pământ.

Cum pot fi rezolvate aceste probleme, greu de oprit, chiar imposibil?

Miliardarii întruniți la Davos au găsit rezolvarea prin folosirea la scară mondială a Inteligenței Artificiale care se află abia la început (roboții), care să asigure hrana artificială necesară și să înlocuiască oamenii.

Prin dezvoltarea Inteligenței Artificiale se poate realiza hrana artificială cu insecte, carne, lapte, unt, fructe și legume, orice produs realizat de om pentru nevoile lui de viață. Astfel, se propagă intens reducerea numărului, în creștere de la an la an, al oamenilor de la opt miliarde în prezent, la cel mult, 2,5 miliarde, cei mai înfocați globaliști susțin cifra de 1,5 miliarde, pentru a rezolva numeroasele probleme majore existente la nivel mondial: crizele alimentară, financiară, economică, socială și, de ce nu, politică, războaiele locale, zonale, religioase și cel la nivel mondial, prin eliminarea cursei înarmărilor, pentru care se cheltuiesc sume uriașe de bani pe grupuri de state (exemplu NATO), care folosesc industria și fondurile pentru înarmare, de teamă că Putin va ataca, exact nu se știe când, țările Baltice, Polonia, Republica Moldova, se vorbește de doi-trei ani. Nu se lasă mai prejos SUA, China, India, Marea Britanie, Germania, Iran etc., în privința înarmării.

Miliardarii, la Davos, au găsit mijloace cum pot fi eliminate, rezolvate toate aceste crize ce cresc continuu, prin accelerarea - dezvoltarea rapidă a Inteligenței Artificiale, a realizării de roboți capabili să înlocuiască oamenii în toate sectoarele de activitate, roboți care se folosesc deja în țările cu tehnologii înalte, în industria de producere a autoturismelor, chiar și ca prezentatori de știri TV. Bineînțeles, multimiliardarii sunt dispuși să investească bani mulți pentru dezvoltarea rapidă a Inteligenței Artificiale - a roboților, bineînțeles pentru a-și multiplica miliardele lor prin reducerea numărului populației de la opt miliarde la 1,5 miliarde, maximum la 2,5 miliarde. Roboții au dovedit deja că sunt foarte rentabili din toate punctele de vedere: nu fac greve, nu cer salarii majorate, nu au nevoie de mâncare, de zile libere, de sărbători, nu cer pauză pentru fumat, nu se îmbolnăvesc, cresc productivitatea, scad foarte mult cheltuielile, deci sunt rentabili și preferați în toate sectoarele de activitate.

Soluția discutată și hotărâtă cum să se impună hrana artificială, reducerea cheltuielilor sociale, prin disponibilizarea oamenilor. Însă, întrebarea ce fac cu oamenii care rămân fără locuri de muncă și venituri? Miliardarii întruniți la Davos au o dilemă cum să scape de miliardele de oameni care ajung șomeri, de prisos? Au două soluții pentru a rezolva problema: prin crearea în laboratoare de viruși-epidemii, prin care să omoare, să scape de milioane de persoane într-un timp scurt. Acest mijloc se și aplică deja anunțând că au pregătit un vaccin pe care guvernele trebuie să-l cumpere, chiar dacă nu se cunoaște cum va fi noua epidemie, ce virus o va provoca.

Se pare că această epidemie se repetă precum cea de COVID-19, pentru a cumpăra vaccinul care a costat miliarde de dolari sau euro pe fiecare țară în parte, miliarde care ajung tot în buzunarul acelorași miliardari. Exemplu afacerea COVID-19, care a costat România peste un miliard de euro, iar în prezent Pfizer ne cere să mai luăm un alt lot de vaccin, dacă nu îl luăm pretinde să plătim 500 milioane de euro. Firma Pfizer ne-a acționat deja în judecată.

În privința celei de a doua cale propusă de miliardarii de la Davos, pentru a scăpa de miliarde de oameni nevinovați, poate fi un război mondial, care se pare că nu prea îl iau în calcul. Așa să fie?

Ioan Husar

Lasă un comentariu