La Șincai și Vețca, Finanțare pentru investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară

Distribuie pe:

La începutul acestei săptămâni, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. La nivel național, valoarea totală a acestora este de 445.553.504,67 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, informează Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În județul Mureș au alocate fonduri pentru Reabilitare drumuri de interes local în comuna Șincai (4.728.503,57 de lei) și Îmbunătățirea infrastructurii rutiere prin asfaltare în comuna Vețca (4.277.563,19 de lei).

,,Am spus în repetate rânduri că ușa biroului meu este deschisă tuturor celor care au nevoie de expertiza specialiștilor din cadrul Ministerului Dezvoltării și de orice alt sprijin pe care, în limitele mandatului de ministru, îl pot oferi autorităților locale. Încurajez orice inițiativă constructivă a oricărei autorități locale care se implică în viața cetățenilor săi și orice idee menită să devină un beneficiu concret și care să aibă ca rezultat îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul dezvoltării.

B.V.B.

Lasă un comentariu