Intervenție a structurilor Ministerului Afacerilor Interne la incidentul de la Nazna

Distribuie pe:

Structurile județene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au fost sesizate ieri, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că o piesă din fuzelajul unui avion de mici dimensiuni aflat în zbor a căzut pe sol, în apropierea unei grădinițe din localitatea Nazna, județul Mureș.

În urma incidentului, nu au rezultat victime sau pagube materiale. De asemenea, avionul a aterizat în siguranță, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Horea al județului Mureș și Aeroclubul Târgu Mureș.

Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, s-a deplasat la locația în care a căzut piesa din fibră de sticlă de dimensiunea unei capote de autoturism, la fața locului fiind prezenți polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția Rurală 2 Band, Serviciul Criminalistic și polițiști din cadrul Serviciului Transporturi.

“M-am asigurat că autoritățile mureșene din subordinea MAI intervin așa cum prevăd protocoalele într-un astfel de caz, urmând ca soluționarea în acest incident regretabil să fie preluată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel și celelalte autorități competente. Așa cum au anunțat și reprezentanții ISU Mureș, din fericire, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale,” a afirmat prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre.

La fața locului s-a deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, în a cărei competență se află soluționarea acestei cauze.

Cancelaria Prefectului Instituția Prefectului - Județul Mureș

Lasă un comentariu