Primăria Târgu Mureș, în dialog cu persoanele interesate de proiecte culturale

Distribuie pe:

Persoanele interesate de proiecte culturale sunt invitate luni, 12 februarie, la ora 12, la sediul Municipiului Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3, în sala 45, etaj. 1, la o dezbatere publică privind proiectul de Regulament/Ghidul solicitantului pentru acordarea finanțărilor nerambursabile a proiectelor culturale.

Ordinea de zi a dezbaterii publice cuprinde prezentarea Regulamentului/ Ghidul solicitantului pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă a proiectelor culturale, precum și o sesiune de întrebări, răspunsuri și propuneri.

Pentru buna desfășurare a dezbaterii, participanții sunt rugați să pregătească observații punctuale.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședință, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbatere, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Vorbitorii vor avea la dispoziție maxim 5 minute pentru prezentare, interval stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de participanți să își exprime propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă la proiectul de act normativ în discuție.

Proiectul de hotărâre și documentele aferente acestuia pot fi consultate la sediul Municipiului Târgu Mureș, Piața Victoriei nr. 3 și pe pagina de internet a instituției Municipiului Târgu Mureș www.tirgumures.ro/Administrația locală/Consiliul Local/Transparență Decizională (acte normative)

Lasă un comentariu