Zodiile în anul Dragonului de Lemn

Distribuie pe:

Potrivit horoscopului chinezesc, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol mitic foarte apreciat, pentru că reprezintă puterea, norocul și succesul.

Astrologica.ro afirmă că, în anul Dragonului de Lemn, nativii care sunt încrezători și fermi în ceea ce privește obiectivele lor vor avea cu siguranță succes. Îndoielile, genunchii tremurători și fricile trebuie depășite, fără să se acționeze cu obrăznicie și aroganță. Totuși, Dragonul de Lemn poate fi și foarte periculos, dacă îl tachinezi sau dacă te angajezi în jocuri și înșelătorii dubioase.

Berbec - Nativul Berbec va fi copleșit de idei, evenimente și tot felul de experiențe, iar anul Dragonului va fi unul încântător. Primăvara va fi deosebit de productivă pentru evenimente pozitive. Ar putea să câștige bani și să își dezvolte afacerile. Relațiile de dragoste vor străluci și nu îi va lipsi pasiunea. Dar stelele îl avertizează să nu își facă prea multe iluzii și să aibă grijă la înșelăciuni.

Taur - Anul Dragonului va fi unul prosper pentru Tauri. Ar putea să își rotunjească veniturile, să se mute în casă nouă sau să termine o renovare. Unii ar putea să se căsătorească, să călătorească în străinătate. Taurul se va putea adapta cu ușurință la noi roluri care apar în viața sa. Are multe aspecte favorizante și ar trebui să fructifice ce a lucrat în decursul anului trecut.

Gemeni - Astrele le promit Gemenilor achiziții mari și investiții de succes, dar cu prudență. Fiind sociabili și prietenoși, vor găsi cartea norocoasă. Unii ar putea să își întărească relația cu partenerul lor, iar alții vor trece ușor peste despărțiri sau certuri. În ceea ce privește sănătatea, vor trebui să acorde o atenție deosebită dinților și sistemului muscular.

Rac - Din momentul în care Dragonul își asumă puterea, Racii ar trebui să înceapă să economisească, să creeze o bază materială solidă și să nu recurgă la achiziții necugetate. În viața personală, își vor consolida relația cu partenerii, iar nativii singuri își pot găsi fericirea. Nu vor exista pericole pentru sănătate, dar trebuie să aibă grijă la alimentele afumate sau sărate.

Leu - În anul Dragonului de Lemn, Leii ar trebui să se relaxeze cu adevărat și să mai cedeze puțin din dorința de avea mereu controlul și puterea. Prin iulie, august, se vor putea bucura de cunoștințe plăcute sau de noi achiziții pentru casă. În planul sănătății, remediile populare îi vor ajuta să evite stresul și să se bucure de viață.

Fecioară - În anul Dragonului de Lemn, Fecioarele pot conta pe energie și inspirație, pe dezvoltarea abilităților creative și intelectuale. Astrologii le sfătuiesc să aibă grijă de sistemul lor nervos și să evite situațiile scandaloase și stresul. Totodată, nativii acestei zodii trebuie să învețe să fie mai diplomați, dacă vor să aibă de câștigat.

Balanță - Pentru Balanță, anul Dragonului va fi marcat de schimbări. Se pot produce evenimente importante, cum ar fi căsătorie sau divorț, nașterea copiilor, schimbarea profesiei, creșterea bruscă a carierei. La capitolul sănătate, se vor bucura de un plus de energie, dar trebuie să renunțe la vicii.

Scorpion - Horoscopul chinezesc prezice probleme financiare pentru Scorpionii cu voință puternică, capricioși și misterioși. Pentru a le evita, nu trebuie să se implice în aventuri cu bani sau să facă operațiuni riscante. În a doua jumătate a anului, lucrurile se stabilizează și vor putea câștiga bani din hobby-urile lor. În dragoste, au nevoie de mai mult curaj și inițiativă.

Săgetător - “Prin greutăți, spre stele” este citatul reprezentativ pentru Săgetători în anul Dragonului. În relațiile personale, sunt posibile despărțiri și certuri. Reprezentanții singuri ai zodiei își vor putea întâlni sufletul pereche în octombrie, noiembrie, dar relația nu va fi simplă. Afacerile financiare vor rămâne la același nivel, dar este mai bine pentru Săgetător să se concentreze pe munca în echipă.

Capricorn - Pentru Capricornii cu voință puternică, anul Dragonului va deschide o nouă pagină de succes. Ultimii ani de muncă asiduă vor da rezultate pozitive, iar în perioada ianuarie - mai, există mari șanse de a primi în mod neașteptat o moștenire, un ajutor de la rude sau o creștere salarială. În cuplu, pasiune, dragoste, romantism, armonie și înțelegere reciprocă, însă Capricornii singuri sunt sfătuiți să evite aventurile amoroase.

Vărsător - Vărsătorii nu au de ce să își facă griji, pentru că anul Dragonului le aduce calm, stabilitate și pozitivitate în toate domeniile. Acest semn va avea șansa de a-și întâlni marea dragoste sau de a obține o poziție bună datorită patronajului unei persoane influente și a conexiunilor vechi. Bolile minore se vor ameliora.

Pești - Noi orizonturi, experiențe frumoase și interesante îi vor captiva pe nativii Pești odată cu sosirea Dragonului de Lemn. Se pot căsători, pot avea întâlniri romantice, iar la capitolul financiar pot face investiții pe termen lung. Peștii sunt adesea cuprinși de lene, de aceea ar fi bine să încerce o schimbare, să fie mai activi, să își descopere noi abilități. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pixabay.com)

Lasă un comentariu