Reghin: Un ciocolatier artizan din “Orașul viorilor” lansează un produs cu o cutie special pentru protocolul Casei Regale

Distribuie pe:

Unul dintre cei mai cunoscuți ciocolatieri artizani din județul Mureș, Răzvan Rusu, care a deschis un atelier în municipiul Reghin, va lansa în acest an un produs nou și o cutie specială de bomboane, concepute pentru Casa Regală a României, care vor fi oferite ca protocol.

“Anul acesta vom lansa o cutie deosebită cu adevărat. Lucrăm deja de peste două luni la ea și la produs în sine, pentru că are o destinație foarte specială, și anume cutia îi va însoți pe membrii Casei Regale în toate delegațiile oficiale și va fi oferită drept cadou în vizitele oficiale, în special din afara țării. Deci va fi foarte reprezentativă și va fi o cutie cu adevărat exclusivă și deosebită creată de noi”, a declarat presei Răzvan Rusu.

Colaborarea Casei Regale cu ciocolatierul din Reghin nu este nouă, întrucât, în urmă cu un an, acesta a conceput un sortiment inedit, o ciocolată cu lapte, cu nucă și cu boia picantă.

“Am dezvoltat, începând cu anul trecut, pentru Casa Regală a României un proiect foarte frumos bazat pe ciocolată. Am început cu tablete de ciocolată pentru Castelul de la Săvârșin, acolo am lansat, vara trecută, trei sortimente, am lansat un sortiment mai inedit, să zic așa, o ciocolată cu lapte, cu nucă și boia picantă. Am vrut, la sugestia Majestății Sale, ceva picant și am zis că ce poate fi mai picant decât o boia din Arad, unde este și castelul, și nuca noastră cea de toate zilele. Și am făcut acest sortiment destul de inedit și foarte apreciat, o ciocolată picantă (...) Dar mai avem ciocolată neagră și cu prune și cu vișine”, a arătat Răzvan Rusu.

Ciocolatierul a precizat că oamenii se îndreaptă, în general, spre ciocolată pentru că este cel mai la îndemână cadou, fiind produsul care aduce fericire.

“Important e să alegem o ciocolată care nu are foarte mult zahăr. Totuși să alegem o ciocolată care are un procent de cacao ridicat, provenită din surse bune. Cred că cel mai important e să avem o combinație inedită pentru a ne putea surprinde. Sunt foarte pasionat, e o artă și o meserie foarte nobilă și cred că fiecare dintre noi, cicolatierii, punem ceva deosebit și pasiune în fiecare bomboană sau tabletă pe care o producem”, a precizat Răzvan Rusu. (Agerpres)

Lasă un comentariu