Dan Puric, Dumnezeu și... guvernanții

Distribuie pe:

Motto: “Dacă stai în genunchi în fața lui Dumnezeu, poți să te ridici în picioare în fața lumii și să o înfrunți și nimic nu ți se poate întâmpla. Punctele cardinale ale poporului nostru sunt: credința, cultura și tradițiile”.

Domnilor conducători ai României,

“Sunteți, întâmplător și efemer, la conducerea acestei țări și o faceți cu stupidă responsabilitate, ca și cum ați fi eterni și n-ați avea nicio moștenire a trecutului și, mai ales, nicio responsabilitate a viitorului. Ați coborât țara aceasta în subsolul ființei ei și i-ați impus din propria voastră natură mică un destin istoric umil și mediocru. Ați aruncat peste bordul acestei corăbii, care se scufundă, numită România, tot ce făcea ca țara aceasta să înfrunte furtuna lumii ce-a venit peste noi. Ați aruncat și aruncat cu spaimă în apele tulburi ce ne înconjoară tot ce ați considerat că vă scufundă pe voi, cei puțini și înstrăinați de țară. Ați aruncat: credința țării, trecutul martiric și eroic al acestui neam, de care v-ați dezis în viteză, laș și slugarnic, ca de un balast, neștiind că erau singurele lucruri care vă puteau mântui, care vă puteau reda libertatea și, mai ales, care să vă legitimeze cu primul DREPT al unui popor, care nu este acela de a conduce, ci de a fi bine condus.

Ați aruncat bogățiile solului și subsolului acestei nefericite țări și, în această măsură, fără nici o tresărire de conștiință, ați aruncat bogățiile ei sufletești, tradițiile ei, cultura ei, iar astăzi, în zilele în care vă strig cu durere, sunteți gata să aruncați în valurile furtunii murdare ce ne înconjoară, inocența copiilor noștri și, vai, deopotrivă ai voștri, acceptând să faceți la comandă străină de neam și Dumnezeu, din grădinițe, școli, licee și universități un sinistru și cinic teren de experimentare a barbarelor ideologii și teze antropologice, ce se scurg din canalul unei lumi fără Dumnezeu. Și astfel coparticipați din proprie inițiativă, prin trădările zilnice, prin compromisurile care v-au devenit deja organice, la cel mai sinistru proces de înrobire a românilor, în marea pușcărie globalistă, condamnând la un etern prizonierat și degenerare FIINȚA unui întreg neam și ghilotinându-i public și fără scrupule, ceea ce nici comunismul n-a reușit s-o facă, și anume matca sufletească.

Ați aruncat la tomberonul lumii cinstea numelui de român!Ați violat conștiința de sine a acestui neam! Pe ce “Biblie” ați jurat de ați putut face toate acestea fără de nici o remușcare? De frică și din lașitate nu veți răspunde niciodată. Și atunci vin și vă spun: sunteți urmașii celor care au jucat la zaruri Cămașa lui Hristos. Dar noi, poporul român, suntem urmașii celor care au îmbrăcat-o! Și de aceea, nu numai că ne despărțim, dar mai mult, ne vom lupta cu voi și cu o lume întreagă ca să n-o dezbrăcăm.

Ați deșertizat țara, impunându-i pervers și fără nicio tresărire sufletească, cel mai tragic EXOD din istorie, ca pe golul rămas să vă ridicați mici imperii de cenușă dintr-o țară fără scrum, neștiind că românul dezrădăcinat din propriul lui pământ va crea un abis de absența ce vă condamnă de pe acum la veșnică neodihnă și rătăcire, la un perpetuum nomadism sufletesc în propria țară. Nu veți avea unde să vă puneți capul, căci pământul acesta a fost, este și va fi mormântul pentru toți, dar țărâna lui nu va acoperi nicicând trădarea voastră! Rânduri, rânduri de cruci neodihnite veți fi pe acest sfânt pământ românesc. Dar domnilor guvernanți, timpul trădării de țară a trecut și deși ați umplut hambarele lumii cu avuția muncită cu atâta sudoare a acestei țări și nouă ne-ați azvârlit spre hrană numai neghina, iată că la orizontul acestui neam au răsărit din nou, neașteptat, spice de grâu curat a acestui suflet românesc mereu nedreptățit. N-aveți cum să le vedeți, pentru că aveți gândirea și sufletul procesate precum plantele modificare genetic ce și-au pierdut amintirea! Dar acest neam deja se îndreaptă încet și tăcut spre ele, își va plămădi din nou pâinea întru ființă ce i-a hrănit credința, prin care a biruit istoria”.

***

P.S. “Omul frumos din România este acela care, cu discreție, respinge toate încercările de schilodire a sufletului care vin asupra neamului nostru. demnitatea creștină nu este a chipului omului în om, ci este demnitatea lui Dumnezeu în om”.

Cu dragoste creștină, pentru tot sufletul curat românesc,

preot ortodox român Ilie Bucur Sărmășanul

Lasă un comentariu