Cum să păstrezi dragostea la distanță

Distribuie pe:

Se spune că dragostea nu este influențată de distanța geografică și nici de fusurile orare. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, timpul și distanța nu contează, pentru că universul întotdeauna va uni două inimi care tânjesc una după cealaltă.

Iată câteva dintre aceste sfaturi, prezentate de jurnalul.ro.

Întâlnirile virtuale - O întâlnire virtuală poate renaște scânteia într-o relație la distanță. Cuplurile pot planifica nopți de întâlnire în weekend, având conversații lungi în cadrul unui apel video. Puteți găti împreună sau să vizionați împreună seriale sau filme preferate. Nopțile virtuale de întâlnire creează momente speciale pentru cuplurile aflate la kilometri distanță.

Mesaje sau apeluri - În relațiile la distanță este important să păstrați legătura prin mesaje sau apeluri, deoarece există și vizite ocazionale. Dacă te afli într-o relație la distanță, trimiterea de mesaje îți poate alina dorința de prezență fizică. Nu lăsa distanța fizică să vă afecteze legătura și intimitatea.

Trimite cadouri - Trimiterea cadourilor la ușa partenerului tău îi aduce zâmbetul pe buze. Planificați cadouri surpriză, deoarece în lumea de astăzi, lucrurile pot fi livrate la ușă în doar câteva minute, existând posibilitatea de a trimite cadouri cu ajutorul unei opțiuni de livrare instantanee. Astfel, surpriza ta îl face pe partener să se simtă binecuvântat că te are în viața lui.

Sărbătorește virtual ocaziile speciale - Dragostea poate depăși barierele fizice și își poate găsi drumul către inima cuplurilor aflate la distanță lungă, sărbătorirea unor zile speciale neavând neapărat nevoie de prezență fizică. De la postarea de urări și poze drăgălașe pe profilurile rețelelor de socializare și până la celebrarea momentelor speciale prin apeluri video, o sărbătoare virtuală este o manifestare a angajamentului neclintit al iubirii.

Conversații romantice - Vorbiți despre vise și despre lucrurile mărunte pe care le apreciați unul la celălalt. Împărtășiți planurile pentru escapade romantice împreună. O conversație dulce, plină de cuvinte de grijă și afecțiune poate umple golul de a nu fi aproape unul de celălalt.

Felicitări electronice de dragoste - Un card electronic în căsuța de e-mail a partenerului tău îl poate face fericit. Exprimă-ți dragostea pentru el cu cuvinte de dragoste, pasiune și afecțiune. Pofta constantă de mesaje de dragoste poate crea un sentiment de dependență. Mesajele constante pot afecta independența și libertatea celuilalt, iar dragostea la distanță rămâne intensă. (Foto: www.voxamoris.ro)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu