Soós Zoltán și-a lansat, oficial, candidatura pentru un nou mandat de primar. El va candida, din nou, ca independent

Distribuie pe:

Miercuri seară a avut loc lansarea oficială a candidaturii actualului primar al Municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, pentru un nou mandat, la alegerile locale din 9 iunie. Acesta a anunțat că va candida, din nou, ca independent.

Soós Zoltán a prezentat câteva din proiectele sale, “care au pus Târgu Mureșul pe calea dezvoltării, după două decenii de stagnare”. În discursul său, Soós a arătat că “printre rezultatele spectaculoase ale dezvoltării orașului se numără atragerea de fonduri europene, semnificativ mai multe decât în ciclul precedent, dar și o creștere a veniturilor proprii ale orașului”. El a mai spus că în mandatul său “a fost revoluționat transportul public, au început investiții importante în infrastructură, s-au renovat, din temelii, zece instituții de învățământ, iar peste 3.300 de apartamente sunt în curs de izolare termică”.

“Am schimbat ritmul și abordarea. Facem o mulțime de îmbunătățiri, dar cu un scop clar: să facem orașul mai sigur și propice unui trai mai bun”, a declarat Soós Zoltán. Dintre investițiile importante din viitorul apropiat, primarul a menționat construirea centurii ocolitoare, finalizarea reabilitării străzii Gheorghe Doja și construirea unei parcări subterane în centrul orașului. El și-a exprimat speranța că în campania electorală vor fi dezbateri despre “viziuni pentru viitor” și că nu va fi o perioadă “de jigniri și incitare la ură”.

Medicul neurochirurg târgumureșean, dr. Alexandru Lupșa, și antreprenorul Nyulas Bernát și-au afirmat, miercuri seară, și ei sprijinul pentru candidatul Soós Zoltán. Dr. Alexandru Lupșa a declarat că “trebuie să continuăm să construim orașul și domnul Soós Zoltán trebuie să continue să-l construiască împreună cu locuitorii și pentru locuitori”. El a adăugat că “oamenii liberi care conduc ONG-uri vin, împreună, pentru a construi acest oraș cu creativitatea lor, cu munca lor, cu cultura lor, cu arta lor”. Antreprenorul Nyulas Bernát a apreciat pozitiv ultimii trei ani de guvernare locală. Târgu Mureșul “nu este nici pe departe acolo unde ar trebui să fie, dar a pornit un important proces de schimbare. Există o mai mare deschidere față de mediul de afaceri și poate un pic mai puțină birocrație. În calitate de antreprenor știu că munca bună necesită timp. De aceea, îi îndemn pe toți să voteze de data aceasta nu pentru schimbare, ci pentru continuitate și pentru stabilitate. Haideți să acordăm mai mult timp pentru ca numeroasele proiecte care au fost lansate să se concretizeze și pentru ca schimbările reale să aibă loc”. Soós Zoltán a cerut încrederea susținătorilor săi pentru a putea “menține ritmul și direcția dezvoltării”. “Construirea unui oraș nou poate deveni un exemplu de conviețuire pașnică, prosperitate și inovație, prin eforturi comune” și, în ceea ce-l privește, a declarat că este pregătit să continue munca începută în urmă cu patru ani.

Lasă un comentariu