Tenorul Ștefan von Korch cântă Stabat Mater de Rossini la Filarmonica din Târgu-Mureș, pe 27 martie

Distribuie pe:

Tenorul Ștefan von Korch continuă parcursul din circuitul scenelor lirice naționale, cu o apariție la Filarmonica din Târgu-Mureș unde va interpreta lucrarea vocal simfonică Stabat Mater de Rossini, pe 27 martie, sub bagheta dirijorului Zsiros Levent. Își dau concursul Corul Mixt și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Târgu Mureș. Concertul va începe la ora 19.00

Despre acest concert solistul spune: “Mă bucur și sunt recunoscător pentru oportunitatea de a interpreta și în acest an această lucrare sacră, ce se pune în scenă doar în postul Paștelui. Este una din cele mai provocatoare compoziții pentru vocea de tenor, pe care o cânt cu bucurie și însuflețire de fiecare dată când am ocazia.”

De la începutul acestui an, Ștefan von Korch a fost prezent la Opera din Iași, în spumosul rol Camille de Jolidon, din Văduva veselă 2.0 regizată de Andrei Șerban, dar și la Opera Română din Timișoara în montarea Văduvei Vesele semnate de Mario Di Carlo.

După concertul de la Târgu Mureș, tenorul Ștefan von Korch va reveni alături de baritonul Adrian Mărcan în prim-planul seriei de concerte Musical Extravaganza de la Sala Dalles din București, în concertul de canzonete “O Sole Mio,” programat pe 29 martie.

Lasă un comentariu