Balul Bobocilor UMFST - 23 Martie 2024

Distribuie pe:

Liga Studenților din Târgu Mureș, împreună cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie G.E. Palade, organizează anul acesta nelipsitul Bal al Bobocilor, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale studenției.

După o pauză de 5 ani, Balul Bobocilor UMFST se întoarce, poziționând în lumina refectoarelor pe noii studenți ai universității, și anume bobocii. Astfel, se menține vie tradiția Concursului de Miss&Mister Boboc, prin care aceștia își pot valorifica talentele, împărtășind cu restul colegilor personalitățile lor entuziasmante și pline de carismă, într-o adevărată reprezentație.

Anul acesta, evenimentul se va defășura pe data de 23 martie, începând cu ora 18:00, și va consta în două momente separate, dar care se completează perfect pentru o seară memorabilă. Prima parte a serii se dedică spectacolului tematic și a competiției pentru titlul de Miss&Mister Boboc, în care vor participa un număr de 6 perechi, iar în cea de a doua parte a serii, după suspansul acumulat și decernarea premiilor, petrecerea continuă în stil energic alături de trupa Bosquito, Dj Mirrors, Dj Haba și Dj Dobix.

Așadar, vă invităm în număr cât mai mare, indiferent de vârstă, să fiți spectatorii bobocilor dedicați și să vă lăsați purtați de nostalgie pe arhicunoscutele piese ale celor de la Bosquito. Biletele sunt disponibile pe platforma livetickets, iar mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe paginile de instagram și de facebook ale Ligii Studenților.

Lasă un comentariu