Incendiu cu victim în satul Valea. Trei răniți într-un accident din Cristești

Distribuie pe:

* Pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Nirajului au intervenit ieri în localitatea Valea pentru asigurarea măsurilor specifice împotriva apariției incendiilor la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, care a fost lichidat de către localnici până la apariția echipajelor. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

În urma incendiului a rezultat o victimă de sex feminin de aproximativ 69 ani, imobilizată la pat, cu arsuri la nivelul feței și al membrelor, care a fost preluată de către echipajul medical prezent la fața locului.

* Ieri, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, pe E60 pe raza localității Cristești. La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În urma evenimentului au rezultat trei victime de cod verde, care au fost preluate de către echipajele medicale.

* Tot ieri, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au intervenit cu o autospecială de stingere, pe autostradă, sensul de mers Luduș - Târgu Mureș, în urma izbucnirii unui incendiu la nivelul unui autoturism.

Lasă un comentariu