Balul Bobocilor UMFST 2024: Toți participanții au strălucit pe scenă

Distribuie pe:

Balul Bobocilor UMFST 2024 a avut loc duminică, 24 martie, la Hotel Imperial Inn. Evenimentul, organizat de Liga Studenților și care s-a bucurat de o participare numeroasă a debutat cu spectacolul concurs al bobocilor, fiind urmat de o petrecere.

Spectacolul bobocilor a avut o probă surpriză, în cadrul căreia aceștia trebuiau să adune din sală 10 obiecte, provocare asemănătoare cu o probă specifică de la MediFun. Aceasta a fost urmată de proba individuală de talente: dans, muzică, actorie, desen etc., după care a avut loc proba de cupluri, unde fiecare a jucat o scenă dintr-un film nominalizat. Spectacolul concurs s-a încheiat cu un vals frumos.

Câștigătorii desemnați au fost: Iulia Babici - Miss Boboc UMFST 2024 și Laurențiu Moldovan - Mister Boboc UMFST 2024.

Locul 2 Miss Boboc UMFST 2024 - Ruxandra Cristea

Locul 2 Mister Boboc UMFST 2024 - Tudor Rădeanu

Locul 3 Miss Boboc UMFST 2024 - Dalia Bruslea

Locul 3 Mister Boboc UMFST - Ciprian Gubernu

Miss Popularitate 2024 - Delia Bendriș

Mister Popularitate 2024 - Marius Glodean

Miss Originalitate 2024 - Bianca Maria Pașca

Mister Originalitate 2024 - Claudiu Boroș

Miss LSTGM 2024- Teodora Gheorghiță

Mister LSTGM 2024 - Horia Crăciun

Din juriu au făcut parte: Miss Boboc UMFST 2019 Baciu Vanesa, Mister Boboc UMFST 2019 Maros Gianluca, Prof. Univ. Dr. Ovidiu S. Cotoi, Prof. Univ. Dr. Giordano Altarozzi, Șef Lucrări Dr. Cătălin Coșarcă, Șef Lucrări Dr. Molnar-Varlam Cristina, Conf. Univ. Dr. Anda Cârje.

“Toți participanții au strălucit pe scenă, au avut o lună în care s-au pregătit din greu, iar șansele au fost egale, dar micile detalii au făcut diferența”, ne-a declarat Paula Pughiuc, președinta Ligii Studenților. Petrecerea s-a încheiat cu trupa Bosquito, care a făcut un show pe cinste.

Lasă un comentariu