ZODIAC FLORAL

Distribuie pe:

Floarea soarelui

Dacă te-ai născut în prima zi din lună sau pe 10, 19 și 28, atunci porți caracteristicile florii soarelui. Îți place libertatea, lumina, adori să fii în centrul atenției și te bucuri să primești complimente și aprecieri. Ești o persoană plină de energie, veselă și extrem de optimistă și cel mai bine te simți atunci când soarele este pe cer.

Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31

Zile favorabile: duminică și luni

Bujor

Te-ai născut pe 2, 11, 20, 29? Atunci te poți mândri, căci floarea care te reprezintă este bujorul. Ești o fire pasională, iubești cu o intensitate incredibilă și pretinzi să fii asemenea iubită, îți plac poveștile de dragoste, te fascinează dramele și ești capabilă să dăruiești totul persoanei iubite.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33

Zilele favorabile: duminică, luni și vineri

Papucul Doamnei

Persoanele născute în zilele 3, 12, 21 și 30 se vor afla sub taina Papucului Doamnei, o floare din specia orhideei, gingașă și fragilă, întâlnită în nenumărate culori și forme. Nativa acestei zodii florale are o personalitate complexă, este o fire exotică, nonconformistă și extrem de atrăgătoare.

Numerele norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42

Zilele favorabile: duminca, luni, și vineri

Albăstrea

Cei născuți în zilele de 4, 13, 22 sau 31 au albăstreaua ca totem în zodiacul floral. Asemenea plantei delicate de câmp, sunt sensibili, fragili și dau dovadă de mult devotament, fiind caracterizați de o bunătate nativă. Acești nativi sunt, cu siguranță, cei mai buni prieteni, te poți baza oricând pe ajutorul lor, sunt capabili de adevărate sacrificii pentru cei dragi și sunt o companie plăcută.

Numerele norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29

Zilele favorabile: duminică și luni

Iris

Zilele de 5, 14 sau 23 sunt rezervate irisului, o plantă sacră, simbol național al Japoniei. Persoanele născute în aceste date sunt considerate a fi norocoase și cu destin deosebit, fiind caracterizate de o adevărată capacitate de a se adapta în orice mediu și a face față oricărei situații.

Numerele norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, 38

Zilele favorabile: miercuri și vineri

Mac

Dacă te-ai născut în datele de 6, 15 sau 24, înseamnă că în zodiacul floral ești mac, ceea ce înseamnă că manipularea este a doua ta natură, însă nu este neapărat un atribut negativ, căci așa reușești să-i cunoști mai bine pe cei din jurul tău, dar te

și ajuți de aceștia pentru a evolua și a te dezvolta.

Numerele norocoase: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30

Zilele favorabile: marți, joi și vineri

Orhidee

Cei născuți pe data de 7, 16 sau 25 poartă cu sine frumusețea și delicatețea orhideei și, asemeni deosebitei flori, sunt persoane exotice, nobile, extrovertite și reușesc să-și facă simțită cu ușurință prezența. Sunt apreciați și aplaudați grație eleganței și rafinamentului de care dau dovadă în toate domeniile vieții.

Numerele norocoase: 12, 20, 21, 29, 30, 40

Zilele favorabile: duminică și luni

Margareta

Persoanele născute în data de 8, 17 sau 26 au ca totem floral margareta, ceea ce le oferă calități deosebite. Nativii sunt sensibili, uneori mult prea naivi, se emoționează ușor și au tendința de a acorda încredere mare celor din jurul lor. Sunt persoane sincere și fidele și același lucru așteaptă și de la cei apropiați, dând dovadă de o mare putere de impunere în fața adversarului.

Numerele norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31

Ziua favorabilă: sâmbătă

Trandafir

Te-ai născut pe data de 9, 18 sau 27? Atunci te bucuri de caracteristicile trandafirului, o floare care reprezintă pasiunea, dar și agresivitatea, deopotrivă.

Nativii dau dovadă de o fire impulsivă și o personalitate puternică, fiind capabili să facă față cu brio oricărei situații nou apărute.

Numerele norocoase: 9, 15, 24, 27, 30

Zilele favorabile: marți, joi și vineri

(https://www.tonica.ro/zodiac-floral-iata-ce-floare-esti-in-functie-de-ziua -nasterii/)

Lasă un comentariu