Candidați AUR la Primăria Târgu Mureș și Consiliul Județean

Distribuie pe:

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a anunțat, duminică, în cadrul unui eveniment de lansare a candidaților formațiunii la primăriile de orașe și comune din județul Mureș, că doctorul Cristian Vântu este candidatul la Primăria Târgu Mureș, în timp ce Răzvan Biro va candida la președinția Consiliului Județean.

Cristian Vântu are 50 de ani, a absolvit facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, iar timp de 12 ani a profesat în Marea Britanie, atât în sistemul public de sănătate, cât și în spitale private din grupurile BMI și Ramsay. S-a întors în România în anul 2021 și este medic de familie și administrator al unei societăți comerciale.

Dr. Cristian Vântu este membru al Colegiului Regal al Medicilor de Familie din Marea Britanie, al Asociației Medicilor de Familie Mureș, al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și al Resuscitation Council UK/ European Resuscitation Council, membru al General Medical Council din Regatul Unit pentru care lucrează și în prezent ca evaluator în procesul de relicențiere periodică a medicilor din Marea Britanie.

Candidatul la președinția Consiliului Județean Mureș, Răzvan Biro, are 30 de ani, este președintele organizației de tineretul AUR la nivel național și liderul AUR Mureș, a studiat Istoria și Științele Politice la Universitatea “Petru Maior” din Târgu Mureș (actualmente UMFST) și activează de peste 10 ani în domeniul managementului organizațiilor politice. (Agerpres)

Lasă un comentariu