Cu trenul, la Istanbul!

Distribuie pe:

CFR Călători informează că, în perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, trenul internațional “România” va asigura zilnic legătura directă de la București către Istanbul (Halkali), Varna, Sofia și retur.

Biletele au fost deja puse în vânzare, prețurile fiind cât se poate de accesibile, în funcție de destinația aleasă. Cei care doresc să călătorească din București către Istanbul (Halkali) vor avea de plătit 56 de euro. Prețul este valabil pentru un singur bilet, la vagonul cușetă cu 4 locuri. Trenul pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge la Istanbul (Halkali) la ora 06:34.

Cei care aleg ca destinație Varna (Bulgaria), vor plăti 31 de euro pentru un bilet la clasa a 2-a. Trenul pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge la Varna la ora 20:55.

Pentru turiștii interesați să ajungă la Sofia (Bulgaria), prețul este de 32 de euro de persoană, la clasa a 2-a. Trenul internațional pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge în Sofia la ora 20:21.

CFR Călători informează că perioada de cumpărare cu anticipație a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internațional este de 90 de zile. Acestea pot fi achiziționate din stațiile și agențiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internațional, precum și online, cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier.

Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată și oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziționate de la casele de bilete din stații și agenții cu vânzare în trafic internațional. Lucreția Pop

(Sursa foto: cfrcalatori.ro)

Lasă un comentariu