Incendii la o casă din Suseni și o gospodărie din Solovăstru

Distribuie pe:

Ieri dimineață, în jurul orei 6.15, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Suseni. Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați, cu posibilitatea de propagare la casa vecină. Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane care să solicite îngrijiri medicale.

Tot ieri, în jurul orei 6.45, pompierii militari mureșeni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Solovăstru. S-au deplasat de urgență, la locul evenimentului, forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin, cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, și SVSU Gurghiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Mureș. La sosirea echipajelor operative, salvatorii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, fără posibilități de propagare.

Proprietarul locuinței, care s-a autoevacuat, prezenta arsuri la nivelul spatelui și a fost asistat de echipajul medical prezent la locul intervenției. (sursa ISU Mureș)

Lasă un comentariu