Animale noi la ZOO Târgu Mureș

Distribuie pe:

La Grădina Zoologică din Târgu Mureș au sosit noi locatari. Este vorba despre 13 exemplare de ibis roșu venite de la Grădina Zoologică Hellabrunn din München și de o bufniță polară de la Grădina Zoologică Na Hrádeck din Cehia, care pot fi deja vizitate.

Aceasta este și perioada de fătări, astfel că la ZOO Târgu Mureș sunt 11 pui din diverse specii, cum ar fi: un pui de ponei, doi pui de vițel (rasa mocănița și rasa sura de stepă), un pui de pavian cu mantie, 4 pui de lemuri cu coada inelată, un pui de mara etc.

La ZOO Târgu Mureș au loc, în această perioadă, mai multe evenimente. Până în 12 mai, pe teritoriul grădinii se desfășoară jocul “Vânătoarea de ouă”, iar în 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pământului, va avea loc un program special pentru posesorii de abonamente. “Planificăm să organizăm o hrănire spectaculoasă, dar înainte vom oferi o mână de ajutor îngrijitorilor din grădina zoologică (sunt necesare mănuși de lucru), pentru a arunca o privire în culise și pentru a face zona în care trăiesc animalele noastre mai frumoasă. Avem în plan și plantarea de copaci, deoarece depinde și de noi în ce fel de mediu trăim, și, desigur, nici surprizele nu vor lipsi”, se arată într-un comunicat al Grădinii Zoologice din Târgu Mureș.

Lasă un comentariu