Acțiune de ecologizare pe malurile Mureșului

Distribuie pe:

JCI (Junior Chamber International) Târgu Mureș, împreună cu echipa @radiomures, îi invită pe toți cei care iubesc și prețuiesc natura să li se alăture, sâmbătă, 20 aprilie, ora 11, pentru un eveniment de ecologizare cu adevărat special! “Ne vom aduna cu toții să dăm o mână de ajutor Mureșului, curățând malurile și contribuind la conservarea naturii noastre dragi. Fiecare gest contează și fiecare sac de gunoi colectat este un pas înainte către un mediu mai curat și mai sănătos pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Acțiunea va începe de la barajul mic către podul mare, pe partea stângă (zona Black Lord) a Mureșului.

Fii parte din mișcarea pentru un mediu mai bun! Alătură-te nouă în această călătorie pentru a face o diferență reală. Hai să punem în practică acțiunile noastre și să dăm un exemplu pentru comunitatea noastră!”

Înființată în 2009, JCI Tg. Mureș s-a impus de-a lungul timpului ca o organizație care le oferă antreprenorilor și profesioniștilor din diverse domenii de activitate oportunitatea de a-și consolida experiența, de a se dezvolta și de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.

Obiectivul principal al organizației vizează angrenarea tuturor resurselor necesare pentru a îmbunătăți calitatea vieții comunității locale în mod sustenabil.

Junior Chamber International este, la bază, o organizație locală fondată în 1915 de către Henry Giessenbier Jr. în orașul St. Louis din Statele Unite ale Americii.

La nivel global, JCI are peste 200.000 de membri în peste 100 de țări și 5.000 de organizații locale, una dintre ele fiind cea din Târgu Mureș. (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu