În curând, la Teatrul Național din Târgu Mureș – FIUL De Florian Zeller, în regia lui Bobi Pricop

Distribuie pe:

Producție a Teatrului Regina Maria din Oradea - Trupa Iosif Vulcan

Cele două reprezentații vor avea loc:

- marți, 7 mai, ora 19.00, la Sala Mare (regim studio): https://lr.biletmaster.ro/ron/Event/44004087/Fiul

- miercuri, 8 mai, ora 19.00: https://lr.biletmaster.ro/ron/Event/44004088/Fiul

Oare este dragostea suficientă pentru a salva pe altcineva în afară de tine însuți?

Nicolas este un adolescent care trece printr-o fază problematică. Cum nici contextul familial nu este unul prea fericit, părinții sunt divorțați, iar tatăl și-a întemeiat o altă familie, lupta pentru a depăși momentul critic revine părinților pe rând. Atunci când mama devine copleșită de situație, tatăl preia misiunea și încearcă să-și ajute fiul. Oscilând între neputință, dragoste, revoltă, vinovăție, propriile traume și temeri, efortul pentru a restaura haosul emoțional în care a căzut băiatul se dovedește însă a fi mai dificil decât se aștepta. În toată disperarea situației face alegeri care vor avea consecințe neașteptate asupra tuturor.

“Fiul” este o dramă de familie care tratează într-un mod realist un subiect sensibil: depresia la adolescenți și suferința prin care trec toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă.

Prețul unui bilet este unic, în valoare de 60 lei.

Biletele online se vând pe platforma Biletmaster prin intermediul Asociației pentru Teatru Liviu Rebreanu, prin urmare nu veți găsi reprezentațiile în lista spectacolelor puse în vânzare pe pagina Companiei Liviu Rebreanu.

Lasă un comentariu