16 - 18 aprilie, la Târgu Mureș – Festivalul “ZILELE ȘCOLILOR POPULARE DE ARTE”

Distribuie pe:

Evenimentul, organizat de Școala Populară de Arte Târgu Mureș / Mûvészeti Népiskola Marosvásárhely (manager- Iluli Praja), cuprinde o expoziție de pictură și grafică, precum și două spectacole de excepție, activități realizate cu implicarea profesorilor și cursanților Școlilor Populare de Arte din țară și străinătate! Este un eveniment anual unic, organizat de Școala Populară de Arte Târgu Mureș, în cadrul căruia este sărbătorită educația permanentă prin artă și cultură de pretutindeni!

La ediția din acest an participă instituții de cultură din Alba Iulia, Bistrița, Baia Mare, Brăila, Cluj - Napoca, Târgu Jiu, Brașov, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș, Botoșani, Reșița, Sfântu Gheorghe, Satu Mare, Suceava, Chișinău.

Sunt prezenți, de asemenea, reprezentanți ai Asociației Naționale de Folclor din România, ai Uniunii Mondiale de Folclor I.G.F., Asociației Multiculturale pentru Artă Tradiție și Dezvoltare Mureș, Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Direcției Patrimoniu Cultural.

Manifestările au loc la Sala de spectacole a Centrului Cultural “Mihai Eminescu”, strada Nicolae Grigorescu nr. 19.

Intrarea este liberă!

Lasă un comentariu