Liberalii mureșeni, reprezentanți în cursa pentru Parlamentul European. Mara Togănel, pe lista PNL-PSD la Europarlamentare

Distribuie pe:

Mara Togănel, fost prefect al județului Mureș și fost consilier județean, se află pe lista comună PNL-PSD la alegerile Europarlamentare din 9 iunie. Propunerea a fost făcută de echipa PNL Mureș și agreată la nivel național, atât de Partidul Național Liberal, cât și de Partidul Social Democrat. Lista de candidați pentru reprezentarea României la Bruxelles cuprinde o parte dintre europarlamentarii care au experiență și care și-au desfășurat activitatea în Parlamentul Uniunii Europene, dar și oameni noi, toți având obiectivul de a continua cu responsabilitate să asigure stabilitatea guvernării și dezvoltarea României.

“Prezența mea pe lista comună a Partidului Național Liberal și a Partidului Social Democrat, cele mai importante partide din România, validează încrederea în experiența mea administrativă și potențialul de a reprezenta țara la nivel european. În calitate de candidat în alegerile europarlamentare din acest an, cred că nu greșesc dacă spun că 2024 va fi anul care va testa unitatea și puterea Uniunii Europene. Uniunea Europeană este cel mai de succes proiect de pace, dar și o abordare comună pentru dezvoltare și viitor. Cifrele dovedesc acest lucru: aproape 58 miliarde de euro atrași de țara noastră pentru autostrăzi, spitale, școli și grădinițe, într-un cuvânt, fonduri europene pentru un viitor sigur”, a afirmat Mara Togănel, prim-vicepreședinte PNL Mureș.

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, afirmă că alegerea echipei liberalilor mureșeni s-a bazat pe calitățile esențiale ale unui lider politic, care merită să reprezinte județul Mureș. “Organizația PNL Mureș o susține pe Mara Togănel în alegerile europarlamentare din acest an. În timpul lung de când activează în Partidul Național Liberal și în mandatul de prefect, a arătat calități esențiale pentru un lider politic: implicare, echilibru și inițiativă. Suntem convinși că alegerea sa va fi de bun augur și că are pe deplin capacitatea de a ne reprezenta cu cinste și la nivel european.” a afirmat liderul PNL Mureș.

Strategia pentru tineri și politica agricolă sunt domeniile prioritare prezentate de Mara Togănel în campania electorală pentru alegerile Europarlamentare. “În calitate de candidat, consider importante pentru județul nostru două domenii: tinerii și politica agricolă comună. Vreau să mă implic, cu toată priceperea și expertiza mea, convinsă că putem face mult mai mult decât până acum, putem să susținem din Parlamentul European aceste două domenii esențiale pentru dezvoltarea județului Mureș. Alegerile europene vor fi un test și o oportunitate pentru cetățenii Europei de a decide în ce privește viitorul nostru comun. În concluzie, va trebui să tratăm alegerile europarlamentare cu multă seriozitate și responsabilitate. România intră pe sens unic: Europa”, a mai spus Mara Togănel.

Liderii Partidului Național Liberal și Partidului Social Democrat au declarat că misiunea echipei propuse pentru Europarlamentare va viza cetățenii României și continuarea dezvoltării țării cu ajutorul fondurilor europene. În ultimii 17 ani, prin eforturile de atragerea a banilor europeni în România, comunitățile locale s-au dezvoltat, au avut loc investiții în infrastructura rutieră, infrastructura feroviară, precum și îmbunătățiri simțitoare în cele două domenii vitale, educație și sănătate.

Biroul de Presă al PNL Mureș

Lasă un comentariu