IRUM Reghin a lansat trei noi produse, în cadrul târgului Agraria

Distribuie pe:

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole, lansează trei noi produse în cadrul târgului de la Jucu, județul Cluj, care a debutat ieri și poate fi vizitat până duminică, 21 aprilie.

Noile produse sunt prezentate la standul IRUM: o grapă cu disc, un combinator și o nouă tehnologie dezvoltată prin propriul Centru de Cercetare și Dezvoltare IFOR - sistemul cu vibrații pentru plug agricol.

“Ne mândrim cu o nouă contribuție adusă tehnologiei. De data aceasta, inginerii IRUM au reușit finalizarea unei tehnologii absolut inovative, ce va avea un impact major asupra optimizării și îmbunătățirii timpului de lucru, reducerea consumului de carburant, reducerea amprentei de carbon și, nu în ultimul rând, eliminarea efectului de stratificare a solului, stratificare cu efect negativ pe termen lung, ce conduce la blocarea fluxului natural de circulație a apei în sol, afectând inclusiv circulația și transferul substanțelor nutritive”, au transmis cei de la IRUM cu ocazia prezentării acestei premiere. Tehnologia se bazează pe un sistem cu vibrații care acționează la nivelul trupiței plugului, ce poate fi adaptat pentru orice model de plug. Vorbim mai exact de un kit ce se montează foarte ușor și rapid, indiferent de numărul trupițelor, a tipului de tractor utilizat sau a suprafeței exploatate.

IRUM invită toți iubitorii de agricultură în standul său, E145, pentru a vedea în premieră și a afla mai multe despre noile produse, de la reprezentanții IRUM.

Lasă un comentariu