Cosmin Pop: Orașele sunt într-o competiție acerbă

Distribuie pe:

Invitat la emisiunea jurnalistului Adrian Giurgea de la “Agenda de Mureș”, omul de afaceri Cosmin Pop, candidat independent la primăria Târgu-Mureș a comentat problema abilităților de care un primar are nevoie pentru a atrage investiții importante. El a spus că primarii pe care Târgu Mureșul i-a avut până acum au pierdut această competiție.

“Primarii anteriori  nu au sesizat că orașele sunt într-o competiție extrem de acerbă. Nu mai facem parte dintr-o planificare națională cum era cea comunistă: tu ai un combinat siderurgic, tu unul chimic, tu trei piscine”, a declarat Cosmin Pop.

El a arătat că Târgu Mureșul se află astăzi cu mult în urma unor orașe mari din Transilvania și că, din păcate, a început să piardă bătălii cu orașele mici din jurul său.

“Dacă orașele mari cu care ne luptăm pentru aceeași miză cum e Cluj Napoca de exemplu, sau Sibiul ne-au depășit de astăzi nici nu ne mai calificam în acea ligă, începem să pierdem lupte, și vă dau exemplul clar de anul trecut al orașului Turda, față de care am pierdut un aqua parc și o fabrică de medicamente”, a spus Cosmin Pop în emisiune. 

Lasă un comentariu