Ioan Hora și Florin Bejan, de la ASA Târgu-Mureș, au fost convocați pentru lotul reprezentativei divizionare a României pentru cantonamentul din Antalya!

Distribuie pe:

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat miercuri, 28 ianuarie, lotul de 25 de jucători cu care se va afla, în perioada 3-15 februarie, în cantonamentul din Antalya. Ioan Hora și Florin Bejan de la formația ASA Târgu-Mureș au fost convocați de selecționerul Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire. Cei 25 de jucători care au primit fax de convocare sunt:

Portari: Silviu Lung jr. (Astra), Cristian Bălgrădean (CSU Craiova), Valentin Cojocaru (Steaua);

Fundași: Andrei Dumitraș (CSU Craiova), Cristian Manea (FC Viitorul), Paul Papp (Steaua), Srgian Luchin (Steaua), Sergiu Muth (Gaz Metan), Ionuț Nedelcearu (Dinamo), Florin Bejan (Târgu-Mureș), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova);

Mijlocași: Adrian Popa (Steaua), Valentin Lazăr (Dinamo), Alexandru Bourceanu (Steaua), Paul Anton (Pandurii), Andrei Prepeliță (Steaua), Alexandru Crețu (CSMS Iași), Constantin Budescu (Astra), Ioan Hora (Târgu-Mureș), Florin Tănase (FC Viitorul), Claudiu Bumba (Astra);

Atacanți: Claudiu Keșeru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua), Mihai

Roman (Pandurii).

Reprezentativa divizionară a României are programate trei jocuri de pregătire, care nu vor intra în palmaresul echipei naționale: cu Bulgaria (7 februarie), cu Sioni Bolnisi (L1/Georgia, 10 februarie) și cu Moldova (14 februarie). Toate cele trei partide se vor disputa în cadrul Mardan Sports Complex.

 

Lasă un comentariu