„Salvaţi Copiii" filiala Mureş a lansat local, pentru al doilea an consecutiv, campania „Un gest pentru o viaţă" în zilele de 21-22 noiembrie 2015

Distribuie pe:

Câteodată, ca să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. În România există, în continuare, zeci de secţii de nou-născuţi în care copiii născuţi înainte de termen se sting pentru că nu există suficiente incubatoare, în care eforturile medicilor sunt zădărnicite de lipsa unor minime dotări. Din nefericire, 1700 de copii mai mici de un an mor anual în România. Cei mai mulţi dintre ei ar avea o şansă la viaţă dacă maternităţile şi secţiile de nou-născuţi ar avea dotările necesare.

Acesta este motivul pentru care Organizaţia Salvaţi Copiii filiala Mureş a fost prezentă în perioada 21-22 noiembrie 2015 la Promenada Mall Târgu Mureş. Împreună cu ajutorul celor 24 de voluntari am reuşit să oferim copiilor prezenţi în mall momente de joc şi plăcere iar părinţii au primit mesajul campaniei, sprijinind astfel eforturile noastre în stângerea fondurilor necesare asigurării echipamentelor pentru Secţia de Neonatologie Prematuri: aspirator secreţii nazale, infuziomate, cântare bebeluşi.

Cu sprijinul partenerului nostru Promenada Mall Târgu Mureş şi al sponsorului anual, SC PKD GRUP precum şi al oamenilor prezenţi la eveniment am reuşit să strângem suma de 2.321,5 lei. La această sumă se vor adăuga SMS-urile pe care, sperăm noi, oamenii care au primit cele 350 de pliante le vor trimite.

Pentru cei care nu au ajuns la eveniment donaţii se pot face prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ" (2 euro lunar) sau prin donaţii la link-ul: http://salvaticopiii.ro/?id2=doneaza.

Contact:

Alina Schenk

Coordonator program

mures@salvaţicopiii.ro

0754 973 512

www.salvaticopiii.ro

 

Lasă un comentariu