Expoziţia cu scop caritabil „Brăduţii copilăriei" va fi organizată în data de 8 decembrie 2016 la Hotel PRIVO, în cadrul proiectului „Decorează recepţia hotelului PRIVO"

Distribuie pe:

Hotel PRIVO a organizat un proiect caritabil şi de promovare a creativităţii elevilor din clasele primare. Concursul „Decorează recepţia Hotelului PRIVO" s-a desfăşurat în perioada 8 - 25 noiembrie 2016. Au fost distribuite 230 de piramide la şcolile primare din Târgu Mureş pentru a fi decorate, iar în data de 29 noiembrie au fost alese 12 piramide ca fiind cele mai frumoase şi reprezentative pentru recepţia hotelului PRIVO. Cele 12 lucrări premiate vor fi expuse în recepţia hotelului timp de două luni.

În data de 8 decembrie, orele 18:00-21:00 la Hotel PRIVO din Târgu-Mureşva avea loc expoziţia cu scop caritabil „Brăduţii copilăriei", unde vor fi expuşi spre vânzare 200 brăduţi, reprezentând piramidele decorate de elevi.

Expoziţia este organizată de Hotel PRIVO cu scopul de a ajuta copiii prin intermediul Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer", care va pune bazele unui Centru de zi pentru copiii bolnavi de cancer şi leucemie. În cadrul proiectului „Decorează recepţia hotelului PRIVO", participanţii la expoziţia „Brăduţii copilăriei" sunt invitaţi să achiziţioneze brăduţii de Crăciun decoraţi de elevii claselor 0 - IV din Târgu Mureş.

Elevii şi profesorii de la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş, sub coordonarea artistică a d-nei prof. Gyarmati Andrea Katalin, vor susţine şi ei această cauză caritabilă, prin asigurarea unui program de sală adecvat spiritului sărbătorilor de Crăciun şi îi vor încânta pe invitaţii la eveniment cu talentul lor.

Partenerii proiectului: Art&Hobby Creativ, Selgros, Simba Invest, PepsiCo, Primo Art, Papirus.

Hotel PRIVO a început să se implice în 2014 în proiecte caritabile cu scopul de a ajuta copiii şi va continua organizarea sau implicarea în astfel de proiecte.

 

Lasă un comentariu