Străzi „luate în vizor" pentru modernizare

Distribuie pe:

La începutul acestei săptămâni, municipalitatea a supus spre consultare publică mai multe investiții privind lucrări de modernizare și reabilitare a mai multor străzi din municipiu. Se au în vedere, printre altele: lucrări la partea carosabilă, amenajarea trotuarelor, a zonelor verzi, plantarea și toaletarea arborilor, realizarea semnalizării orizontale și verticale, amenajarea intersecțiilor, a pistelor pentru cicliști etc. Sunt vizate străzile: Zarandului, Tazlăului, Prutului, Mioriței, Eden.

Reamintim că pe tot parcursul acestei săptămâni, strada Victor Babeș este închisă, în zonă urmând a fi turnat covorul asfaltic, după ce rețelele de apă de pe stradă au fost înlocuite.

Tot în această perioadă, pe raza orașului se efectuează lucrări de modernizare a aleilor dintre blocuri, pavaj, trotuare, turnare beton (strada Nicolae Bălcescu - Piața Armatei), lucrări de amenajare a parcărilor (Calea Sighișoarei), ridicare la cotă a capacelor de canal (străzile Cisnădie, Cugir și Rozmarinului), frezare - plombare (pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Piața Armatei, Barbu St. Delavrancea), borduri, egalizări cu binder - Aleea Carpați. Banii sunt prevăzuți în bugetul de reparații și modernizări aprobat de Consiliul Local Municipal.

Lasă un comentariu