PĂCATELE LA CARE SUNTEM PREDISPUȘI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Așa cum fiecare dintre noi are calități native pe care le poate folosi în evoluția personală, astrologica.ro ne dezvăluie că și reversul este valabil. Astfel, predispoziția pentru diferite păcate pe care le-am putea comite ne caracterizează în funcție de zodia în care ne-am născut, însă, cunoscând aceste predispoziții, ne putem controla mai bine pornirile, evitând să facem rău.

BERBEC - Impulsivitate. De multe ori, gândirea îți este întunecată de furie și mânie și nimeni nu îți poate sta în cale. Ești capabil să agresezi orice persoană, fără să stai prea mult pe gânduri. Trebuie să ai grijă în ce conflicte te implici, deoarece s-ar putea să ai probleme pe parcursul vieții. Orice formă de agresiune ajunge să fie pedepsită, mai devreme sau mai târziu.

TAUR - Aviditate. Trebuie să recunoști că ești un om narcisist și ai un soi de lăcomie a propriei persoane, pe care nimeni nu reușește să o înțeleagă. Pur și simplu, păcatul tău constă în faptul că ai impresia că ți se cuvine totul și nu vrei să împarți cu nimeni. Poate ar trebui să fii mai maleabil, asta dacă îți dorești să ai o relație de lungă durată, o familie sau un cămin.

GEMENI - Necinste. Orice ar fi, preferi să ții doar pentru tine adevărul și să păcătuiești în continuare. Ai tendința să trăiești în dualitate, să înșeli, să minți, fără să ai mustrări de conștiință. Dacă vrei să îți îndeplinești obiectivele, ești în stare să dărâmi orice obstacol. Poate ar fi mai bine să te decizi asupra vieții pe care să o trăiești, fără să mai implici și alte persoane care vor suferi din pricina ta.

RAC - Venerare. Faptul că dai totul pentru o persoană pe care o venerezi și ajungi să o iubești chiar și mai presus decât tine, nu se poate numi un păcat, însă trebuie să îți dai seama dacă această idolatrizare nu cumva îți face mai mult rău decât bine, dar și celor din jurul tău. Tu ești genul de persoană care se asigură că celuilalt îi este bine, dar e important să și primești același lucru în schimb. Altfel, vei fi predestinată suferinței.

LEU - Mândrie. Cine nu te cunoaște, tot și-ar da seama că ești una dintre cele mai mândre persoane care există. Arogantă și foarte plină de sine, ai momente în care nici măcar oamenii apropiați nu își doresc să ia contact cu tine, din pricina orgoliului tău dus la extrem. Acest păcat te poate costa prietenii de-o viață.

FECIOARĂ - Invidie. Nu suporți ca cineva să aibă ceva mai mult decât tine sau să fie mai bun decât tine, indiferent de domeniu. Preferi să știi că ești pe primul loc și nu suporți concurența. De multe ori, ai tendința să te interpui între anumite persoane și idealurile lor, doar pentru a fi sigur că nu își vor îndeplini obiectivele înaintea ta. Nu uita că roata se întoarce!

BALANȚĂ - Vanitate. Singura ta preocupare are legătură cu frumusețea. Ești o persoană vanitoasă, care adoră să fie lăudată și preamărită, fără a face prea mult efort. La tine funcționează cultul personalității, așa că încerci să te promovezi cât poți de mult, chiar dacă această laudă e considerată un păcat. Nu uita că e importantă și frumusețea interioară, nu doar cea pe care o afișăm în fața oglinzii.

SCORPION - Poftă. Pofta trupească este cel mai mare păcat al tău. Privești persoanele de sex opus ca pe o pradă pe care o meriți și cazi în păcat încă de la cel mai mic gând. Ești o fire impulsivă și pasională, care își pierde rațiunea în fața poftelor lumești. Ar trebui să îți controlezi pornirile, asta dacă nu vrei să sperii pe nimeni.

SĂGETĂTOR - Infidelitate. Păcatul tău este legat de faptul că îți înșeli partenerul. O faci pentru că îți place să cunoști oameni noi și cazi ușor în capcana seducției. Nu ești o persoană loială celui de lângă tine, întrucât te plictisești repede și ai nevoie de o nouă aventură. Fii atent cum îți gestionezi relația! Dacă nu ești mulțumit de ea, poate ar fi mai bine să trăiești singur, pentru a scăpa de procesele de conștiință.

CAPRICORN - Lăcomie. Păcatul tău constă tocmai în faptul că ești prea lacom, însă nu în orice privință, ci doar în cea care are legătură cu domeniul profesional. Practic, nu îți ajung nici toți banii din lume pentru a te considera bogat, prin urmare muncești foarte mult, ba chiar ești dependent de muncă, doar pentru a obține cât mai mult profit. Ai mare grijă, lăcomia te poate împinge spre compromisuri!

VĂRSĂTOR - Superioritatea. Îți place să crezi că ești mai special decât oricine altcineva, așa că păcatul tău are de-a face cu mândria absolută, chiar dincolo de divinitate. Te consideri mai bun decât oricine, motiv pentru care ai tendința să fii superior tuturor. Tocmai această superioritate te împiedică să gândești limpede și îi face pe ceilalți să se distanțeze de tine.

PEȘTI - Lene. Mulți te caracterizează ca fiind puțin aerian, mereu cu capul în nori. Păcatul tău este că nu îți dai silința în unele situații cruciale din viața ta și preferi să rămâi indiferent. Întotdeauna visător, ai tendința să pierzi multe oportunități și persoane din viața ta, doar din pasivitate. Poate ar fi mai bine să te desprinzi ușor de propria ta lume și să trăiești mai mult în viața reală.

 

Lasă un comentariu