REGHINUL, CÂȘTIGĂTOR LA CATEGORIA PROMOVARE CULTURALĂ, TURISTICĂ ȘI SPORTIVĂ

Distribuie pe:

Săptămâna trecută, în cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România (AMR), Municipiul Reghin a fost premiat pentru “Excelență în promovarea culturală, turistică și sportivă”, distincție obținută în urma unui concurs de proiecte între municipiile din România, cu albumul “100 de ani de tradiții românești”, informează primarul municipiului, Maria Precup, mulțumind, totodată, colegilor din cadrul instituției, care au conceput acest proiect.

Albumul, care prezintă piese vestimentare tradiționale, din diverse zone etnografice ale țării, a fost lansat în cadrul unei festivități ce a avut loc în martie a.c. și este rodul muncii unei echipe de tineri din cadrul municipalității: Simona Bogdan, Alexandra Bujor, Andreea Csorvasi, Cătălina Orban, Camelia Marian, Sorin Man, Krisztina Simion, Roxana Man - managerul Muzeului Etnografic “Anton Badea” din municipiu.

“Felicitări colegilor mei care au gândit acest proiect! Mă bucur să văd că inițiativele noastre sunt recunoscute la adevărata lor valoare”, a scris primarul Maria Precup, pe pagina sa de socializare. (sursa foto - romaniaregional.ro)

Lasă un comentariu