“TREI TITANICI MICI” - ULTIMELE “IEȘIRI ÎN LARG” DIN ACEST AN

Distribuie pe:

După ce tripticul “Trei Titanici mici” a navigat prin Târgu-Mureș, cu escale în Cetatea Medievală, pe strada George Enescu (în cadrul Nopții Muzeelor 2021), în Cartierul Tudor (zona Dacia) și în Cartierul Dâmbul Pietros, spectacolul care a cucerit publicul de toate vârstele (și le-a demonstrat că strada poate fi o scenă la fel ca oricare alta, iar teatrul nu are bariere), se pregătește pentru ultimele reprezentații din acest an.

Tripticul “Trei Titanici mici”, adaptat după nuvela “Titanicul”, de Florin Lăzărescu, prezintă trei versiuni ale aceluiași text în stilurile sketch, spectaculos și hip hop, în regia tinerilor absolvenți Petro Ionescu, Oana Hodade și Alin Neguțoiu și îi are în distribuție pe majoritatea actorilor Teatrului Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu”. Echipa e completată de prezența polifonică a cvartetului Tiberius din cadrul Filarmonicii de Stat Târgu-Mureș.

Cum orice spectacol care se respectă (se) joacă în deplasare, “Trei Titanici mici” va poposi luni, 11 octombrie, de la ora 17.30, în comuna Râciu, având punctul de plecare lângă Primărie.

Ultimele trei evenimente din acest an din cadrul seriei de teatru popular modern la Târgu-Mureș vor avea loc după cum urmează: sâmbătă, 16 octombrie, ora 17.30, în Cartierul Unirii; duminică, 17 octombrie, ora 17.30, în cartierul Tudor Vladimirescu - zona Diamant, respectiv marți, 19 octombrie, ora 17.30, în cartierul Cornișa.

Durata evenimentului este de aproximativ 2 ore și 30 minute.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina de Facebook a Teatrului Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu” și site-ul www.teatrunational.ro.

Un proiect realizat de Asociația pentru Teatru “Liviu Rebreanu” împreună cu Teatrul Național Târgu-Mureș - Compania “Liviu Rebreanu”

Parteneri: Universitatea de Arte Târgu-Mureș și Filarmonica de Stat Târgu-Mureș

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Sponsor tradițional: AzoMureș

Sponsor: Grand Hotel Târgu-Mureș

P.R. MARKETING

Lasă un comentariu