ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 31 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022, pompierii mureșeni au fost solicitați la 170 de intervenții, din care amintim: șapte incendii, un accident rutier, patru alte situații de urgență și 158 intervenții SMURD, după cum urmează:

Incendii:

- Sâmbătă, 1 ianuarie, în jurul orei 10.15, incendiu produs la o saltea aflată în afara unui bloc de locuit din municipiul Sighișoara, strada Andrei Șaguna.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari

din cadrul Detașamentului Sighișoara. A ars o saltea aprinsă de la o țigară.

- Sâmbătă, 1 ianuarie, în jurul orei 12.40, incendiu produs la un autoturism în localitatea Cristești, strada Gostatului.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu produs la compartimentul motor al unui autoturism.

Accidente rutiere:

- Sâmbătă, 1 ianuarie, în jurul orei 12.00, accident rutier produs pe raza localității Sâmpetru de Câmpie.

Au executat misiunea pompierii militari de la Secția de Pompieri Sărmașu. A fost vorba de un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, iar în interior se afla blocată o persoană de sex masculin, de aproximativ 50 de ani. Aceasta a fost scoasă de către pompierii militari și predată echipajului medical de pe ambulanța SMURD, după care a fost transportată la CPU Sărmașu. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Alte intervenții:

- Sâmbătă, 1 ianuarie, în jurul orei 11.10, pisică blocată într-un scoc de scurgere a apei de pe o clădire din municipiul Sighișoara, strada 1 Decembrie 1918.

Au intervenit pentru extragerea pisicii pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

- Duminică, 2 ianuarie, în jurul orei 20.00, câine căzut într-un șanț din municipiul Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja.

Au intervenit pentru extragerea unui câine de talie mijlocie căzut într-un canal pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu