CARE SUNT CEI MAI BUNI POMPIERI VOLUNTARI ȘI PRIVAȚI DIN JUDEȚUL MUREȘ

Distribuie pe:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al județului Mureș informează că în perioada 17-18 iunie au avut loc concursurile serviciilor de urgență voluntare și private, etapa județeană. Obiectivele acestor concursuri vizează atât aspecte legate de dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și întreprinderilor specifice acțiunilor de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire, a capacității de intervenție a acestor tipuri de servicii, cât și popularizarea, în rândul cetățenilor, a unor aspecte din activitățile specifice pe care le desfășoară.

Probele de concurs ale acestei ediții a competiției au constat în: pista cu obstacole pe 100 de metri; ștafeta 4x100 metri; realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

După parcurgerea celor trei probe, sub presiunea cronometrului și sub observația atentă a corpului de arbitri, clasamentul general al SVSU arată astfel: locul 1 - SVSU Acățari; locul 2 - SVSU Eremitu; locul 3 - svsu Vărgata; locul 4 - SVSU Gălești; locul 5 - SVSU Sovata; locul 6 - SVSU Miercurea Nirajului; locul 7 SVSU Iernut; locul 8 - SVSU Ghindari.

Lotul SVSU ACĂȚARI, împreună cu câștigătorii concursului din prima zi de competiție - SPSU FALCK AZOMUREȘ, vor reprezenta județul Mureș în cadrul etapei regionale care se va desfășura în luna iulie. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu