ACUPUNCTURA ESTE UN REMEDIU BENEFIC PENTRU DIMINUAREA DURERILOR DE CAP

Distribuie pe:

Durerile de cap destul de dese sau cele cronice cauzate de tensiune pot provoca mari probleme de sănătate în timp dacă acestea nu sunt tratate. Experții de la Universitatea de Medicină Tradițională Chineză din Chengdu au descoperit că acupunctura este un remediu care ajută la scăderea durerilor de cap cu 50%.

Acupunctura - remediu pentru durerile de cap

Fiecare persoană a experimentat măcar o dată în viață durerile de cap. Acestea pot fi de durată scurtă sau lungă și pot avea diverse intensități și cauze ale apariției. De obicei, oamenii apelează la pastile pentru a diminua durerile de cap, de cele mai multe ori fără a se consulta cu un medic. Mai puțini însă merg pe o metodă mai puțin “chimică”, fiind vorba de yoga, masaj, remedii care de asemenea ajută la durerile de cap.

Unii oameni au parte de dureri de cap cronice care se repetă destul de des și care le afectează viața în mare parte. Persoanele care experimentează dureri de cap de tensiune frecvente sau cronice cauzate de stres pot avea 10 sau mai multe zile de dureri de cap pe lună. Identificarea unui tratament pentru durerile de cap de tensiune poate fi destul de complicat de găsit, pentru că nu toate pot funcționa pentru toate persoanele la fel.

Sursa: 9AM NEWS

Lasă un comentariu