O NOUĂ REVEDERE EMOȚIONANTĂ

Distribuie pe:

În data de 15 septembrie 2022, în fața Restaurantului Viena din Târgu-Mureș, au fost numai zâmbete, sărutări, îmbrățișări și lacrimi de bucurie, că a sosit momentul unei noi revederi a foștilor colegi de la Fabrica de Conserve, după o pauză de 3 ani.

La Fabrica de Conserve Târgu Mureș s-a format de-a lungul anilor, un colectiv de lucru foarte bun, cu experiență și vechime în muncă neîntreruptă de peste 30-40 de ani.

Rezultatele economice și sociale foarte bune au fost posibile prin aportul cadrelor tehnice de specialitate, a muncitorilor cu înaltă calificare și vechime în muncă, a conducătorilor de excepție, ing. șef SZENTE BELA, director POTI GEZA - pilonii de bază, de susținere și dezvoltare ai Fabricii de Conserve din Târgu Mureș și cei care au urmat, director KIRALY KAROLY, director DUNGACIU VILARETA, director CRĂCIUN ILEANA și alții.

În prezent, Fabrica de Conserve a rămas doar o amintire pentru cei care au lucrat zeci de ani cu pasiune și dăruire la această unitate de industrie alimentară.

Întâlnirea, petrecerea a fost excepțională cu momente deosebite, cei născuți în luna septembrie au fost felicitați și în acorduri muzicale, colegii le-au urat: “LA MULȚI ANI!”

S-a organizat concurs de interpretare a unor melodii îndrăgite și primii trei câștigători au fost răsplătiți cu DIPLOME și multe aplauze.

Întâlnirea a fost posibilă și prin contribuția inimoșilor dna GEREȘI EVA, dna POP LUCI și dnul BOANCA AUREL.

Petrecerea și buna dispoziție a fost posibilă datorită muzicii de excepție asigurată de maestrul-muzician VALI, dans și cântece pentru toate categoriile de vârstă, poze, filmări realizate de LEHART OCSI, condiții bune de desfășurare a petrecerii asigurate de șeful localului D-nul NICUȘAN.

Atât revederea cât și despărțirea au creat momente de emoție pentru cei prezenți la această întâlnire.

Petrecerea s-a terminat în acorduri muzicale, participanții fiind mulțumiți că au fost împreună câteva ore, cu gândul și speranța unei noi revederi în anul 2023.

BOANCA AUREL

Lasă un comentariu