CONFERINȚA FARMACIȘTILOR MUREȘENI

Distribuie pe:

Timp de două zile (13-14 octombrie), la Târgu Mureș se desfășoară cea de a X-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni, eveniment organizat de Colegiul Farmaciștilor din municipiu, în parteneriat cu Facultatea de Farmacie a UMFST “George Emil Palade”.

Pe agenda manifestării, derulată sub sloganul “Împreună pentru o profesie unită”, figurează teme de actualitate ale domeniului farmaceutic și al sănătății: serviciile farmaceutice (continuare din ediția 2021), calitatea în domeniul farmaceutic, legislație în exerci-tarea profesiei, situația economică actuală a farmaciilor comunitare din România, reglementări legislative necesare pentru menținerea acestora, rolul farmacistului clinician în unitățile sanitare ș.a.

“Formatul hybrid de desfășurare, on-site cu transmitere live on-line este menținut și în acest an, pentru a asigura participarea unui număr mare de colegi farmaciști”, precizează dna farm. Nicoleta Logigan, președinte al Colegiului Farmaciștilor - Filiala Mureș.

Conferința cuprinde și un moment festiv de înmânare a premiilor de excelență a Galei farmaciștilor 2021, gală care nu s-a putut desfășura fizic, iar în finalul evenimentului sunt invitați farmaciști care au diverse pasiuni pentru a le împărtăși în câteva cuvinte și imagini colegilor participanți, hoby-urile lor.

“Am încredere că fiecare dintre dumneavoastră va găsi în acest eveniment informații interesante și utile pentru dezvoltarea profesională”, afirmă șefa poticărașilor mureșeni. (I.S.)

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu