Victor Ponta - președintele care unește

Distribuie pe:

„Cred că Victor Ponta are obligația să ajungă președintele României, pentru ca România să aibă parte de o adevărată schimbare, una clară, ireversibilă și absolut necesară pentru întreaga societate românească pentru a fi mândri că suntem români", declara Gabriel Oprea, președintele UNPR. Oprea a arătat că în ultimii 23 de ani s-a schimbat o generație și, odată cu aceasta, și o mentalitate. Victor Ponta face parte din această nouă generație. Oprea a spus că Victor Ponta a „imprimat o altă mentalitate în politica românească, a venit cu o viziune proaspătă și corectă". Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidențiale, a declarat miercuri, la Giurgiu, într-o întâlnire cu membrii și simpatizanții PSD, că este un lucru foarte bun pentru România că se reface USL: „se reface USL, roșul social-democrat și progresist, galbenul liberal și albastrul conservator și ăsta e un lucru foarte bun pentru România pentru că așa am fost votați în 2012, ca USL, ca social-democrați, progresiști, liberali și conservatori și faptul că planul pus la cale de către domnul Băsescu și de către domnul Iohannis de a sparge USL-ul și de a reface PDL-ul cu Klaus Iohannis în frunte a eșuat, din punctul nostru de vedere și acesta e un lucru foarte bun pentru România".

Premierul a adăugat că va fi un președinte al tuturor românilor, iar Călin Popescu Tăriceanu un premier european. „Spre deosebire de Klaus Iohannis, domnul Victor Ponta poate fi, așa cum a afirmat în repetate rânduri, președintele tuturor românilor, nu doar al celor care l-au votat în primul tur sau al celor care îl vor vota în cel de-al doilea. De aceea, după scrutinul de duminică, o importantă parte dintre candidații care nu au reușit să intre în turul al doilea și-au exprimat convingerea că Victor Ponta este cel mai în măsură să reprezinte interesele electoratelor lor. De aceea s-au alăturat proiectului lui Victor Ponta, acela al unui președinte care să unească România și să pună capăt dezbinării din ultimii 10 ani" (G.Firea).

Observațiile și sugestiile dumneavoastră le citesc și ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265-32.38.82. Vă aștept la audiențe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureș, Piața Trandafirilor nr. 42.

Lasă un comentariu