APA CU LĂMÂIE ȚINE GRIPA DEPARTE

Distribuie pe:

Cercetători din întreaga lume, citați de descopera.ro, susțin că obiceiul de a bea în fiecare dimineață câte un pahar de apă cu lămâie este unul foarte sănătos, deoarece ajută la îmbunătățirea procesului digestiv și a sistemului imunitar. Sucul de lămâie este bogat în vitaminele B și C, potasiu, calciu, magneziu, fier și antioxidanți.

Iată beneficiile acestui tratament, prezentate de descopera.ro: hidratarea corectă și sănătoasă, menținând un echilibru optim al organismului; păstrarea elasticității pielii, prin conținutul ridicat de antioxidanți; luptă împotriva gripei și răcelilor, prin conținutul bogat în vitamina C ține virușii departe și menține organismul sănătos și rezistent; antiinflamator - prin acidul citric, scade nivelul de acid uric, care poate duce la inflamarea încheieturilor, și elimină senzația de durere.

Lămâia mai are și proprietăți antibacteriene, ceea ce înseamnă că pe lângă protejarea în fața răcelilor și a gripei, consumul de apă cu lămâie ajută și la protejarea împotriva unor probleme digestive ce pot fi provocate de diferiți microbi. Consumul de apă cu lămâie ajută și la protejarea împotriva infecțiilor gâtului, grație acelorași proprietăți antimicrobiene. 

Lasă un comentariu