Ninsorile sufletului sau recapitulând prietenii 2014 la CENTRUL DE ZI CEZARA

Distribuie pe:

Forța sufletului, omenia și respectul pentru demnitatea fiecărui om fac din Centrul de Zi Cezara din Târgu-Mureș loc al împlinirilor. Desigur, într-o luptă grea, zilnică, cu suferința și destinul. Este cu atât mai mare bucuria să simți că zbaterea de fiecare clipă nu e în zadar, că celor împovărați li se pot da semne de seninătate, acestea venind nu doar din partea cadrelor didactice și a părinților, ci și dinspre prieteni. Fără prietenia cu care sunt înconjurați tinerii de la Centrul de Zi, instituția ar fi tristă. Au adus fapta prieteniei, de Sărbători, dar și în programul Strategia Națională de Acțiune Comunitară, copiii și educatorii de la Grădinița „Lumea copiilor" din Târgu-Mureș, elevii și profesori de la Colegiul Național „Unirea", Clubul GeoArt al Colegiului Național „Al.P.Ilarian", Colegiul Economic „Transilvania", Gimnaziul „Bernardy Gyorgy", Gimnaziul „Mihai Viteazul" din Târgu-Mureș, Școala Gimnazială din Iclandul Mare sau Parohia Ortodoxă Agrieș-Bistrița.

Obiectele tinerilor de la Centrul de Zi Cezara, făcute în atelierul „Mâini care vorbesc"; au fost prezentate în expoziția „Aripi de îngeri" deschisă la Biserica Ortodoxă din Vidrasău și la Catedrala „Învierea Domnului" din cartierul Tudor din Târgu-Mureș, bucurându-se de iubire creștinească și de cerul inefabil al rugăciunilor.

Centru de Zi Cezara și-a înscris prietenii în cartea de onoare a sufletului ca pe niște ninsori curate care preamăresc Nașterea Mântuitorului și cuprind lumea în lumina Binelui, pregătindu-se să le ducă la fereastra Anului Nou urarea Plugușorului: Să fiți ca merii, ca perii, în mijlocul verii...!

Lasă un comentariu