2015 - UN AN DE SUCCESE MATERIALE ŞI SPIRITUALE

Distribuie pe:

Vibraţia anului 2015 este 8 (2+0+1+5 = 8). Această cifră este una puternică, orientându-ne spre aspectele materiale ale vieţii. Este un an în care putem culege roadele muncii noastre depuse de cel puţin şapte ani încoace şi chiar mai mult. Este posibil să prospere micile afaceri, să se reorganizeze marile afaceri sau să vedem mult mai clar cum să ne materializăm visele. Sigur că vor fi urcuşuri, coborâşuri, nemulţumiri, bucurie, extaz şi agonie, însă toate au rolul de a ne ajuta să vedem pe ce poziţii ne aflăm, atât din punct de vedere material, cât şi spiritual.

Interesant este faptul că vom avea tendinţa de a ne retrage în forul nostru interior pentru a analiza evenimentele în care suntem implicaţi fie direct, fie indirect, dincolo de aparenţe. Lucrul acesta ne poate crea disconfort, însă este necesar să o facem, pentru că abia peste nouă ani mai avem forţa şi luciditatea de a face o astfel de analiză şi de a obţine concluziile necesare evoluţiei noastre pe mai departe.

Noţiunile putere şi bani se vor vehicula frecvent. Nu neapărat în sensul de a le avea, ci mai mult de a ne schimba percepţiile, atitudinea vizavi de ele. Cu toţii ne dorim, în proporţii diferite, bani, putere, faimă, celebritate. Şi le putem avea, dacă ne folosim corect potenţialul nativ şi, nu în ultimul rând, dacă le folosim şi pentru progresul general.

Sunt posibile multe conflicte financiare deschise. În anul precedent, 2014, pentru că vibraţia sa a fost 7, multe şi mărunte detalii s-au desfăşurat în umbră, învăluite într-un mister greu sau deloc de pătruns. Răsturnările de situaţie au fost greu previzibile, din când în când ieşind la iveală câte ceva dintr-un eveniment social sau personal, însă ceva care mai mult ne încurca înţelegerea desfăşurării lucrurilor.

Acum, în 2015, totul va fi la vedere, jocurile de culise se vor petrece în văzul şi auzul tuturor. Desigur, pentru cine are deja urechile şi ochii antrenaţi, pregătiţi şi pentru cine doreşte. Deoarece mulţi pot, dar ignoră, nu vor să vadă. Şi uite aşa apar tot soiul de probleme relaţionale, financiare, parentale şi, în final, când Dumnezeu nu mai ştie cum să descurce iţele pe care noi le tot încurcăm de atâta amar de vreme, ne trosneşte la sănătate, că poate doar-doar 'om înţelege să facem lucrurile corect.

Să ne reamintim în permanenţă faptul că totul este un joc, existenţa terestră este un şir de experienţe din care învăţăm, ne dezvoltăm râzând, plângând, nu contează, totul merge înainte. 2015 ne va preda o lecţie dură vizavi de acumulările materiale, vizavi de raportul muncă-plata aferentă, de asumarea responsabilităţilor sociale, familiale. Mulţi se vor bucura de roadele muncii lor. Alţii îşi vor da seama că a juca rolul bondarului sau greierului este frumos, amuzant, însă la momentul scadenţei, micuţa furnică îi va trânti uşa în nas, fără nici un fel de resentiment şi cu un curaj nebănuit. Pe româneşte, unii vor râde, pentru că vor vedea roadele muncii lor, alţii vor suferi, mai mult sau mai puţin la vedere, pentru că şi-au irosit resursele şi timpul fără rost.

Până la urmă, vrem, nu vrem, trebuie să participăm la lecţia numită găsirea echilibrului între bani-bunuri materiale-muncă-plată-cheltuieli. Pentru a trece uşor, cu demnitate peste evenimentele anului şi pentru a avea şansa de a evita o corigenţă, este bine să ne deschidem mintea, sufletul, să lăsăm deoparte rigiditatea, încăpăţânarea şi ancoarea strictă în materialitate. Este o chestiune de alegere: alegem să fim elevi conştiincioşi, să ne asumă toate, să participăm corect la această lecţie, acum pe parcursul anului 2015, sau abia în 2024. Sau chiar într-o viaţă viitoare. Fiecare după voinţă şi putinţă!

La nivel personal, este bine să corelăm vibraţia personală cu cea a anului în curs de desfăşurare. Pentru nativii cu vibraţia personală pară (pentru obţinerea acestui număr, se ia în calcul data naşterii: ziua, luna şi anul, adunându-se cifrele între ele. Exemplu: data naşterii 23.12.1998. Deci 2+3+1+2+1+9+9+8=35; 3+5=8, vibraţia personală fiind 8), respectiv 2, 4, 6, 8, anul va fi mai uşor, chiar spectaculos pe alocuri, deoarece vibraţia anului, 8, completează, împrospătează vibraţia nativă. Evident se vor remarca nativii cu vibraţia 8. Se recomandă prudenţă, discernământ, evitarea exceselor şi culcarea pe laurii succesului.

Bine este să oferim şi altora din bogăţia noastră materială sau spirituală. Pentru a ne putea bucura de toate sau, cum se spune pe româneşte, pentru a ne prii ceea ce avem, să dăruim şi altora care au puţin sau deloc. Acţiunile caritabile sunt binevenite, oricât ar fi de mărunte. Undeva, cândva, ni se va înapoia înzecit ceea ce oferim pe parcursul anului 2015, într-un moment în care noi vom fi cei încercaţi de viaţă.

Pentru nativii cu vibraţia personală impară, respectiv 1, 3, 5, 7, 9, anul pare dificil, deoarece vibraţia 8 vine oarecum în contradicţie. Senzaţia de alertă, de a fi tot timpul treaz, atent, ca şi cum ceva te tot provoacă, va fi accentuată. Însă şi aici se vor observa roade materiale, bogăţie spirituală şi chiar succese diferite. Va fi mai uşor pentru aceşti nativi să se detaşeze de material, de bani, reuşind să folosească exact atât cât trebuie, când trebuie. Se recomandă răbdare, prudenţă şi evitarea hazardului.

Foarte interesante vor fi evenimentele sociale, zbaterea unora de a obţine bani, putere, faimă, un loc printre stelele momentului sau pentru cei care deja au toate acestea, zbaterea de a le menţine în continuare, la cote ridicate. Dacă vor reuşi sau nu, Dumnezeu ştie! Odată ajuns în aşa-zisele poziţii privilegiate, divinitatea îţi permite să le menţii, numai dacă mai ai de parcurs, înţeles, asimilat lecţii de viaţă într-o astfel de conjunctură.

Pe scurt despre 2015: bani, putere sau jocuri de putere la vedere, faimă, acţiuni de anvergură, răsturnări spectaculoase vizavi de acumulările materiale, acţiuni caritabile reale şi de folos, echilibrarea muncă-plata aferentă, înţelegerea şi acceptarea lucrurilor dincolo de aparenţe.

Să privim cu drag la 2015, să-l respectăm cum se cuvine şi să depunem toate eforturile de a participa şi învăţa lecţiile pe care ni le propune. Cu siguranţă ne vom bucura de rezultate şi pentru toată lumea vor exista premii la finele lui!

Sursa: http://astrocafe.ro/

Lasă un comentariu