Caruselul Colegiului Național „Unirea"

Distribuie pe:

Joi, 22 ianuarie 2015, elevii claselor 0-IV, secția română, de la Colegiul Național „Unirea", s-au dat în „caruselul cuvintelor". Startul la distracție s-a dat la Palatul Culturii din Tg.-Mureș, unde a avut loc lansarea primului număr al revistei „Caruselul cuvintelor". Revista a fost scrisă în întregime de elevii claselor primare ai Colegiului Național „Unirea", sub îndrumarea doamnelor învățătoare Claudia Sîntean, Andreea Stoica, Crina Roșca, Mihaela Câmpean, Leontina Boitoș.

„Picături de suflet… în carusel", „Povești de suflet… în carusel", „Caruselul ghicitorilor", „O mie de întrebări", „Visători autorizați"… sunt subiectele despre care copiii de la 6 la 12 ani au scris în revistă, vorbind din suflet despre ceea ce le-au plăcut cel mai mult.

Copiii clasei pregătitoare, coordonați de doamna învățătoare Claudia Sîntean, „au picurat" cu creionul colorat cuvinte și desene în rubrica rezervată lor. Elevii clasei I A au scris cu atâta ușurință în carusel povești dedicate de doamna învățătoare Andreea Stoica frumosului. În carusel s-au dat și copiii clasei a II-a A, împreună cu doamna învățătoare Crina Roșca, având în brațe ghicitori scrise de ei cum au știut mai bine. După ce s-au dat o tură, elevii clasei a III-a A și doamna învățătoare Mihaela Câmpean au coborât din carusel cu o mie de întrebări, pe care le-au scris pentru a avea și răspunsuri. Copiii clasei a IV-a A, fericiți, dar visători, au pus pe hârtie toate visele lor autorizate de doamna învățătoare Leontina Boitoș. Răsfoind paginile revistei dai și peste jocuri, curiozități și concurs.

Această lansare i-a făcut să-și dea seama că o muncă bine făcută aduce după sine apreciere și recunoaștere.

Și pentru că acest număr al revistei este o ediție specială realizată cu ocazia zilelor colegiului, d-na director Teodora Boar i-a felicitat din suflet pe toți cei implicați în redactarea revistei, pentru cadoul frumos adus bătrânului colegiu.

Lasă un comentariu