Dezvăluiri despre „Nașa mafiei", schimbul trei la D.N.A., imunitatea ca truc politic și praful de pușcă al Europei

Distribuie pe:

Cu toate că în Europa miroase a praf de pușcă și toate statele membre trebuie să beneficieze de un tratament corect și echitabil, Comisia Europeană nu permite mărirea bugetului pentru Apărarea țării, respingând solicitarea României de a suplimenta bugetul Apărării cu 0,3% din P.I.B. Americanii insistă ca toți aliații să-și asume angajamentul semnat la summit-ul N.A.T.O. din țara Galilor, de a aloca cel puțin 2% din P.I.B. pentru Apărare. Așadar, ordine din toate părțile, unul hăis, altul, cea, iar boii carului național s-au oprit în drumul mare și stau nemișcați în amenințarea biciului, pentru că șefii atelajului, în mod absolut iresponsabil și condamnabil, au transferat competențele lor în afara țării. Dintotdeauna saltimbancii s-au bucurat de simpatia norodului, dar a venit vremea să înțelegem că nu ne putem scălda de două ori în aceeași apă - ca să-l cităm pe Heraclit. Batalioanele de politicieni de la centru și din teritoriu, aceiași burtoși de un sfert de veac, scrobiți mai puțin la manșete și mai abitir la minte, aceleași cucoane sastisite, bomboane pe colivă, comic de avare, care au instaurat drept politică de stat pornografia dezastrelor economico-sociale, trebuie să plece până la ultimul de la cârma țării. Toți aceia care au adunat averi cât munții noștri, jefuind România și pe cetățenii ei, distrugând tot ce au construit părinții noștri în vechiul regim, să bată de bunăvoie și cu adâncă smerenie la porțile D.N.A., să restituie bogățiile țării și cetățenilor ei, iar restul să meargă la oaste, că altfel ne vor cuceri americanii, care au pus deja ambele picioare în toată Europa de Est, inclusiv în România.

Boabele din gușa cocoșului

Sistemul politic capitalist, de o ticăloșenie hidoasă, a permis escrocilor pe care îi vedem duși cu dubele la D.N.A și celor încă liberi, dar plini de bube, să prospere prin furt de înaltă clasă. Caracatița a confiscat toate instituțiile statului, devorând, pe bucăți, scena politică, Justiția și Parchetul. Chiar dacă D.N.A. ar lucra în trei schimburi, cu personal suplimentar, tot nu ar putea ține pasul cu depistarea haitelor hămesite care au furat România și norodul. Președintele țării și Parlamentul ar trebui să ia act de faptul că împiedicarea justiției prin brațul imunității reprezintă un truc politic și antisocial extrem de murdar. Până nu se va trezi conștiința civică din somnul manipulării, până nu vom putea vorbi de o mișcare populară anticorupție, lupii în blană de oaie, protejați de hienele din desișurile Puterii, vor acapara prin furt tot ce prind și vor continua să vândă ceea ce a mai rămas. În cazul în care unii dintre ei pierd Puterea, frații din clan o vor prelua, menținându-se pe aceleași fundături. Cum Elena Udrea, care, până mai ieri, învârtea cam toată lumea politică românească pe degete, a căzut din șa (scriam în 2012 în editorialul „Căderea din șa") și a fost transportată cu duba la D.N.A.- e momentul să fie scuturată acum, nu numai de boabele din gușa cocoșului, ci și de afacerea necurată „Gala Bute", prin care, scriu jurnaliștii de investigații, ar fi deturnat anumite sume de bani publici în poșetele sale Vuitton. Abia atunci, mult prea oropsitul nostru norod va considera că D.N.A. este imparțială și nu mai este folosită în interesul fostului președinte. Pentru un timp, vor dispărea de pe radarul Puterii parada opulentă, fustele scurte și strâmte ale candidatei la președinție, datul cu sania, cu scrânciobul, datul în petec, mersul pe bicicletă, călăritul pe cai mari, tăiatul panglicilor la inutilele săli de sport și stadioane pe terenuri în pantă din sate uitate de lume. Doamna a căzut din șa, iar colegii de trupă o plâng în batistă pe favorita rămasă fără căluț și fără jucăriile Puterii. Nu m-am înșelat în datul cu părerea de-a lungul timpului, deși nu-mi vine să cred că, în sfârșit, Elena Udrea a ajuns scânteia care va produce deflagrația șandramalei politice românești, unde, în cazane corupte, tâlhari știuți și neștiuți încă fierbeau multe hoții de rang înalt! Panacodarii, pârându-se între ei, sunt săltați unul câte unul, încătușați și duși în arest! Aștept cu sufletul la gură să-l văd și pe dirijor - „capo di tutti capi" - defilând spre D.N.A., cu steagurile personale în bernă. Altminteri, nu putem eradica în totul epidemia națională!

Cel mai ticălos și mai mare jaf pus la cale de sforari prin R.M.G.C.

Dragi români, fiți cu ochii pe președintele în exercițiu, căci dorește renegocierea și rediscutarea afacerii penale Roșia Montană, cel mai abominabil plan și dezastru ecologic care ni s-a pregătit, cel mai ticălos și mai mare jaf pus la cale de sforari odioși, prin R.M.G.C., fiind și unul dintre motivele pentru care a fost asasinat Ceaușescu. Reprezentanții clanurilor financiare mondiale nu mai au răbdare. Trag cu dinții și cu ghearele de o pradă atât de mare, știind că, în România, cei care conduc sectoarele cheie suferă cu toții de aprosexie - convenabilă lor, sunt mânjiți până în creștet și acceptă ușor șpagă fără număr. Nicio lege, niciun principiu moral nu-i oprește de la săvârșirea acestor crime economice. Să mai spunem aici că aurul de la Roșia Montana este cel mai pur aur din lume?

Să mai spunem că, prin darea în exploatare a acestui complex aurifer, exploatatorul străin (care va acorda statului român o redevență batjocoritoare de numai 4% din veniturile rezultate) va distruge și mediul și patrimoniul vestigiilor arheologice de 2000 de ani - unicat în lume, intrate în atenția UNESCO?

Nașa mafiei indică un declin al moralei politice europene

Cum fiecare naș își găsește nașul, se pare că doamna care a nășit politicile de austeritate din Europa și-a găsit nănașa. Pe piața internațională circulă de ceva vreme o carte cu trei sute de pagini,  cu un titlu foarte drăgălaș: „Nașa - Merkel, șefa Mafiei", care cuprinde dezvăluiri șocante despre cancelarul german în exercițiu. Autoarea, publicista Gertrud Höhler, fostă membră a partidului conservator al Doamnei Merkel, fostă consilieră a lui Helmut Kohl, aduce prin scris cele mai vehemente critici de până acum „la adresa cramponării de putere a cancelarului Angela Merkel", criticată de mai multe ori și foarte dur de Curtea Constituțională Federală, pusă la zid în Bundestag de deputata Sahra Wagenknecht, beștelită chiar și în Parlamentul European. Gertrud Höhler o descrie pe Angela Merkel „drept un pericol la adresa democrației în Germania, care face ca puterile Parlamentului să se reducă; o personalitate care restricționează libertățile și promovează valori de esență est-germană, pe care mulți dintre occidentali nu le pricep." La lansarea cărții, autoarea a atacat-o din nou pe Merkel pentru modul cum gestionează criza euro și retragerea din „era centralelor nucleare", potrivit publicației „The Local de." „Avem din ce în ce mai multă putere a statului și din ce în ce mai puțină putere a Parlamentului", a declarat publicista. Extrase ale cărții au fost publicate în ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung. Unele zvonuri spun că, indignată, Angela Merkel n-a putut citit decât vreo câteva rânduri. În Berlinul politic, cartea anti-Merkel, semnată de consiliera fostului cancelar Helmut Kohl, are statut de bestseller. Poreclită „Mutti" (Mami) în cercurile politice, Merkel este prezentată în cartea Gertrudei Höhler drept o „nașă" care indică un declin al moralei politice, o personalitate care stabilește o „variantă tăcută a puterii autoritare pe care Germania o are încă de experimentat".

Un „costum croit în stil german"

Autoarea vorbește despre furtul de idei de la rivalii politici, despre nivelarea sistemului de partid la o stare eclectică și tratarea neglijentă a normelor legale și standardelor etice, iar cartea depășește cu mult afirmații perimate de genul: „Merkel îi elimină din calea sa pe toți rivalii bărbați și ia decizii numai atunci când știe în ce direcție se va înclina balanța". În opinia autoarei, europenii ar trebui să fie atenți la setea de putere a Cancelarului german, în contextul în care Merkel oferă cu de-a sila Europei un „costum croit în stil german". Oricum, pentru „nașa" de la Poarta Brandemburg a Berlinului, cartea este doar o înțepătură de țânțar. Căutați „Nașa - Merkel, șefa Mafiei"! În contextul în care în Europa miroase a praf de pușcă, aceasta este o carte pe cinste! Chiar și dedicația autoarei mi se pare inspirată: „pentru cei care încă își mușcă limba".

Agero - www.agero-stuttgart.de

 

 

Lasă un comentariu