Penalii UDMR beneficiază de „clauza națiunii celei mai favorizate" și nu știm noi?

Distribuie pe:

Marko Attila, parlamentar UDMR, nepotul lui Marko Bella, este cercetat în dosarul Alinei Bica (dosarul despăgubirilor acordate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților). Surpriză însă. Procedurile de anchetă sunt blocate, deoarece mai sus-numitul se află, după spusele avocatului său, sub protecția (!!!!) directă a lui Viktor Orban, Attila Marko fugind în Ungaria chiar în ziua ridicării imunității parlamentare.

Să înțelegem că Ungaria face parte deja din Eurasia, sau că Viktoraș este un fel de dictator al unei republici bananiere de nu pot autoritățile noastre să-l aducă de guler pe individ înapoi în țară, pentru a fi arestat-anchetat? Sau rețelele Sörös îi țin pe infractorii UDMR în brațe? Sau toate astea la un loc (cu mențiunea că în Ungaria nu se găsesc, totuși, banane decât la supermarket)?

De menționat mai este faptul că etnicul maghiar are deja o condamnare definitivă la închisoare cu suspendare (!!!), după ce a restituit ilegal clădirea unei școli aparținând statului român Bisericii Reformate. Caracatița UDMR acționează nestingherită și în ceea ce privește retrocedările ilegale, nepotul lui Marko Bella fiind, se pare, o „cheie" importantă în acest sens.

Un fel de post-scriptum: drujba lui Attila Verestóy rupe cu dinții pădurile românilor. Printre altele, Verestóy este și secretarul Comisiei Parlamentare de Control (???) a SRI... Oameni, unu și unu...

Lasă un comentariu