SERBARE DEDICATĂ ZILEI DE 8 MARTIE

Distribuie pe:

Cu prilejul zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, joi, 5 martie 2015, elevii clasei a II-a A de la Gimnaziul „Serafim Duicu" , învățătoare Mădălina Alexandra Marian, a prezentat părinților, bunicilor și cunoștințelor un scurt program cu titlul de mai sus.

În deschiderea programului tânăra dăscăliță spunea: „Dacă albul ghioceilor abia răsăriți ne strecoară în suflete bucuria și dacă în ochii noștri inundă iubirea este pentru că purtăm în noi o părticică din mama."

Acestei zile însemnate din viața noastră, a tuturor, micuții clasei a II-a A de la aceasta unitate de învățământ târgumureșean, i-au dedicat poezii și cântece care au făcut ca inimile mamelor, bunicilor, dar și ale celorlalte reprezentante ale sexului frumos să vibreze. Din cântecele dedicate femeilor, amintim: „Vine, vine primăvara", „Ochii cei mai dragi din lume", „Soarele de dimineață", „E ziua ta, mămico" etc. „E ziua ta, mămico,/În dar ți-am adus inima /Și crede-mă, mămico/Că dar mai frumos nu se putea."

Copiii au oferit, la îndemnul învățătoarei lor, tuturor mămicilor și celorlalte femei câte un coșuleț cu ghiocei și câte o floare.

În final tânăra învățătoare a citit celor prezenți „Legenda mamei". Mama este cea mai scumpă ființa din lume și cel mai prețios cuvânt.

A fost un moment emoționant rostit de acești copii care acum învață să o prețuiască pe cea care le-a dat viață.

Lasă un comentariu