Istorici decervelați și ambasadori răsplătiți regește, fiecare, după complicitate

Distribuie pe:

Două puncte nevralgice de importanță vitală provoacă agitație și consternare: unul ține de Istoria României, altul, de cvasi-debusolata clasă politică și instituțiile statului luate în stăpânire. Fără supravegherea în regim permanent a unui psihiatru, diletanții și sfertodocții, aflați în copaci și copacii în aer cu privire la istoria românilor, au adoptat recent în Plenul Camerei Deputaților propunerea legislativă privind falsificarea istoriei noastre prin proclamarea zilei de 10 Mai ca sărbătoare națională.

Dragi români, e o falsă victorie sprijinită pe falsuri grosolane!, ce va implica cheltuieli, favoruri și onoruri nemeritate pentru trântori, prinți, prințese, principi de sânge străin și dude regale, cu ochii pe avuția națională, pe benchetuieli și baluri plătite de popor. Scopul scuză mijloacele, nu-i așa? Știți prea bine ce rol aveau bufonii la curțile regale! Distrau curtenii, astfel încât abuzurile, trădările, crimele și dezmățurile regilor să treacă neobservate. Numai că la noi nu le va merge. România este Republică! De aici, evident, întrebarea: ce prinț, ce principe, care prințesă, care rege? De unde ni se trag nouă rănile? De la veninul injectat de unii istorici decervelați, care și-au construit cariere pe fals și uz de fals, istorici-mercenari de tipul lui Lucian Boia, programat anume - și poate stipendiat - să manipuleze în transă și să muște la comandă. Câtă vreme vom permite acestor periculoși „rolleri" contemporani să ne demoleze Istoria, fără să-i trimitem la garaj sau la cules de căpșuni pe alte meleaguri, nu mai avem nevoie de dușmani din afară, îi avem între granițe. Până nu vor primi o replică usturătoare din partea societății și nu se vor trezi la poartă cu nota de plată pentru toate (de)serviciile prestate împotriva Neamului Românesc, acești trădători de neam nu se vor potoli. Deși mă tem că am uitat cu toții ce mai înseamnă solidaritatea și unitatea împotriva netrebnicilor care continuă să muște hulpav din ființa românească. Mă tem că ne-am resemnat în fața celei mai corupte și anarhice forme de capitalism sălbatic, care își face de cap în țara noastră prin complicitatea (inconștientă?) a liderilor de la București. Trăim într-o nepăsare condamnabilă, chiar dacă harapnicele necruțătoare ne lovesc de un sfert de veac, înjugați cum suntem la carele străinilor.

Cineva, poate în mod special, ca o măsură de securitate, a vrut să scape de el

Continuând politica sa de dezamăgire a celor care l-au parafat pe Feisbuc, președintele umblător a mai făcut un pas șchiop pentru popor, unul mare pentru jandarmii planetei. Analizându-i pe cei „Trei, Doamne, și toți" proaspeți unși cu benchi în frunte ambasadori ai României, nu se poate să dăm foaia fără a pătrunde în „afacerea" numirilor discreționare. Vom regăsi aici registrul liric al criteriilor bazate pe interese, din păcate, nu de ordin național. Nedumeriți, unii își făcuseră, inutil, griji pentru George Maior, ceea ce demonstrează că regia a funcționat ireproșabil. A fost răsplătit regește! Nici nu merită să ne întrebăm dacă atunci când și-a caligrafiat atât de prompt și de indescifrabil demisia olografă a știut că va fi trimis în patria jandarmeriei planetare. După nouă ani petrecuți alături de Traian Băsescu, cineva, poate în mod special, ca o măsură de securitate, a vrut să scape de el diplomatic și l-a expediat la reeducare, ca figurant pe lângă Administrația americană, sfătuit preventiv să-și pună informațiile prețioase la conservare. Acolo se va afla pe un teren de vechi „colaborări", se cunosc între ei, nu vor fi probleme cu yes-ul. Ceea ce ne dă asigurări că relația S.U.A. cu statul-colonie va funcționa la parametri programați. Până și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a recunoscut mai ieri că la Bruxelles există „agenți", referindu-se la informațiile privind acțiunile de spionaj desfășurate împotriva Executivului comunitar de serviciile secrete americane, cu sprijinul celor germane.

„Unul dintre cei care, la Europa liberă, ne îmbrobodea cu tot felul de minciuni despre viața Ceaușeștilor"

Și Emil Hurezeanu a fost răsplătit cum nu se poate de bine cu Germania! Aici ițele sunt țesute cu „ars poetica", sau, mai pe românește, cu ață albă, dacă luăm în calcul o ciorbă românească, reîncălzită în Germania. Cum a văzut de unde va curge din nou laptele și mierea, s-a grăbit să aplice dictonul „Ubi bene, ibi Patria!" Redescoperind miraculosul profit al cetățeniei române a renunțat „de bună voie și nesilit de nimeni" la cea germană! Ce spuneți de această mișcare rapidă? Ambasador în Germania, un român cu cetățenie germană, atașat de Germania. Cum poate fi numit ambasador al statului român un individ care nu este cetățean al României? Puteți răspunde, domnule Președinte? După ce i-a ajuns propunerea la ureche și-a depus dosarul pentru cetățenia română și din nou, miracol, deși procedura este de durată, dosarul e aprobat la foc automat. De ce nu și-a dorit cetățenia română imediat după opera loviturii de stat din 1989, la care a contribuit și el prin „informațiile" toxice înșirate de la microfonul „Europei libere""? Interesul poartă fesul și, vai!, ne vom mira cât de profesionist va susține Vestul și se va împotrivi Estului, și-l va reprezenta pe bravul nostru președinte în Germania! Dragoș Baltă scrie : „Nu e el unul din cei care la Europa liberă ne îmbrobodea cu tot felul de minciuni despre viața Ceaușeștilor? Acum, când țara e complet distrusă economic, când 4 milioane de români acoperă lipsa forței de muncă din țările vestice, când aceștia participă la fondul de pensii din acele țări, când locurile de muncă în România sunt din ce în ce mai puține, când pământurile au intrat pe mâna unor corporații internaționale, când suntem datori la FMI, BE, BM, îl condamn pe Hurezeanu pentru minciunile sfruntate cu care ne-a îmbrobodit atunci, făcându-ne să renegăm un sistem în care trăiam mai bine decât acum, și să devenim ceea ce suntem acum, cerșetorii Europei".

Gogoșeria „Europa liberă" finanțată de Congresul American și prelucrată de serviciul de informații german B.N.D.

E clar că trebuie să ne așteptăm la o altă mană din cer. Suntem bucuroși că totuși ne va scuti de prezența sa spilcuită de pe ecrane! Mai multe ziare consemnează că Emil Hurezeanu a rămas în Germania, după ce în anul 1982 a plecat cu o Bursă Herder la Viena, cu „sprijinul" indirect al Securității clujene, iar în 1983 s-a stabilit definitiv acolo, obținând azil politic. Emil Hurezeanu s-a remarcat ca jurnalist la Radio Europa liberă, în redacția de la München, radio finanțat de Congresul American și prelucrat de serviciul de informații german B.N.D., post care ani de-a rândul a dezinformat și intoxicat poporul român cu știri gonflate marca Gogoșeria „Europa liberă" - unde a lucrat din 1983 până în 1994. Revenit în țară, defilează prin mai multe platouri tv, ajungând în final pe postul de propagandist pentru Klaus Iohannis. Iată, a venit vremea plății arginților, înmânați sub forma cheii unei ambasade cruciale în Europa. Cât de filosofic se întrepătrunde pas cu pas „România lucrului bine făcut!"

Crin Antonescu, cel care amenința organizațiile naționaliste din România cu prigoana și pușcăria, rămas în afara schemei

Dați-i și lui Crin Antonescu, acolo, din mila măriei voastre, ceva de lucru!, domnule Iohannis! Undeva pe la o ambasadă sau la un consulat! Măcar ușier! Bietul Crin Antonescu, cel care amenința organizațiile naționaliste din România cu prigoana și pușcăria, a rămas în afara schemei! Naționalist nu înseamnă nici extremist, nici nazist, nici fascist, nici rasist sau inamic al străinilor, cum i se năzărise în mintea amețită de politician liberal, fostului profesor de istorie Crin Antonescu. Naționalist înseamnă dragoste de neam și de țară. Există patrie, trebuie să existe și patriotism. Și dacă printr-o fișă a postului mi-ar fi revenit competențele necesare aș fi instituit o catedră de patriotism în toate formele de învățământ din România și, doi, aș fi înaintat un proiect de lege prin care toți funcționarii instituțiilor de stat, toți politicienii și celelalte categorii din structurile puterii de stat și politice să fie pensionați obligatoriu la vârsta de 65 de ani, nu înainte de a absolvi acest curs de patriotism. Revenind la Crin Antonescu, tocmai el, care l-a adus pe Iohannis în PNL și i-a cedat locul, a rămas cu mâna întinsă în aer. Și el și Traian Băsescu i-au deschis calea, cu condiția să meargă drept pe potecă, să nu se împiedice și să nu cadă în bălăriile de pe margine.

Excursionistul de la Cotroceni, un bun ministru al Turismului în cele câteva luni de mandat

Mulțumit de rotația cadrelor și de împărțeala ambasadelor, de permutări, combinări și rechemări, excursionistul nostru de la Cotroceni (dovedit a fi mai degrabă un bun ministru al Turismului în cele câteva luni de mandat), abia întors din Italia unde și-a completat panoplia de gafe (românii din Italia știu cum a scrântit-o), Klaus Iohannis va ateriza, desigur, neapărat, împreună cu soția, la Vatican, pe 15 mai, la o întâlnire cu Papa Francisc. Risipa pe care România o face poartă consemnul „secret de stat", deși ar trebui să știe tot românul cât costă preumblările fără rost ale președintelui și ale aleșilor pe plaiuri străine, pentru că românul plătește factura lor. Frau Merchel se deplasează cu aeronave de linie, iar Klaus Iohannis a mers la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles cu un avion de lux de mici dimensiuni, un Challenger 300, aparținând companiei „Toyo Aviation", deținută de miliardarul egiptean Tarek El Feki. Dacă purtătoarei de cuvânt a președintelui, Tatiana Niculescu Bran, i s-au dat papucii de la Cotroceni pentru gafa de a publica pe site-ul Președinției mesajul ne-bun pentru U.D.M.R., ar fi de dorit ca și Dan Mihalache să primească o rețetă similară pentru închirierea unui avion de lux de la firma unui personaj controversat pentru deplasarea la Bruxelles a lui Klaus Iohannis. Dar Președintele României e băiat bun, uneori nu pune întrebările care nu i-au fost scrise pe hârtie. Noi, însă, DA! Și așteptăm și răspunsurile cuvenite!

3 mai 2015

Lasă un comentariu